Women

Emily Ratajkowski in strak doorschijnende outfit achterop de scooter

emily-ratajkowski-topje-scooter-instagram

De uiterst aantrekkelijke Emily Ratajkowski is een echte wereldburger, en reist voor haar werk als topmodel de hele wereld over. Ze maakt ter plekke de mooiste kiekjes van zichzelf, maar plaatst zo nu en dan ook een video waarin ze vaak in minuscule outfits is te zien. De brunette is op dit moment in de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro, waar ze werd gefilmd terwijl ze in een krap topje een ritje door de stad maakte.

Fotomodel en onderneemester

Naast fotomodel is Emily Ratajkowski ook een succesvolle ondernemer. Ze heeft haar eigen merk in lingerie en badkleding, waar ze uiteraard zelf model voor staat. Ze weet van elke foto weer een feestje te maken, en ‘vergeet’ dan soms om wat kledingstukken aan te trekken. Zo ging ze enige tijd geleden compleet uit de kleren op Instagram foto’s. Haar 30 miljoen volgers op het platform kunnen dit wel waarderen, want elke foto van haar krijgt talloze likes en reacties.

Als Emily niet bezig is met een fotoshoot dan heeft ze andere projecten waar ze aan werkt. Ze heeft de bestseller My Body geschreven, en heeft sinds kort ook een eigen podcast. Als ze nog tijd over heeft dan staat ze voor de camera te acteren. Het mag duidelijk zijn dat dit knappe model van alle markten thuis is, en heeft dan ook veel bewonderaars die zelf ook graag voor een camera poseren, zoals Marcelle Schuur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)

Emily Ratajkowski neemt volgers mee naar Rio op Instagram

De knappe brunette verraste haar vele volgers onlangs nog met een foto waarop ze een transparant jurkje draagt. In de onderstaande video zien we Emily Ratajkowski terwijl ze achterop een scooter zit, en geniet van een ritje door Rio de Janeiro, de Braziliaanse stad waar Jennifer Auada ook haar roots heeft liggen. Emily heeft voor de gelegenheid een topje en broekje aangetrokken waarop de Braziliaanse vlag is te zien.

Of het topmodel onderweg is naar een creatieve fotoshoot of simpelweg aan het sightseeën is wordt in de video niet duidelijk, feit is wel dat ze haar volgers wederom weet te verrassen met haar post op Instagram, want maar liefst 1,3 miljoen mensen hebben de post geliked. Tussen deze volgers zit ook Olive Angus, een dame die minstens net zo knap is. Emily Ratajkowski heeft duidelijk weer de aandacht op zich weten te vestigen, want de onderstaande video zegt genoeg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)