Emily Ratajkowski douche en deelt beelden
Women

Emily Ratajkowski gaat onder de douche en deelt beelden met volgers

Topmodel en actrice Emily Ratajkowski heeft zichzelf weer van haar beste kant laten zien. De brunette is een mooie dame waar fotografen graag mee samenwerken, en ook succesvolle producers in de film- en televisiewereld hebben haar graag voor de camera. Emily is behalve model ook een geslaagde zakenvrouw die zelf model staat voor haar bikini merk, en dat levert vaak spectaculaire beelden op.

Topmodel Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski reist graag de hele wereld over voor haar werk als actrice en fotomodel. Ze werd in 1991 geboren uit een Poolse vader en een Engelse moeder, en groeide op in de Amerikaanse staat Californië, de ‘sunshine state’ waar Sophia Chugranis ook woont. Emily reisde door het werk van haar ouders veel door Europa, ze heeft daardoor veel tijd doorgebracht in Ierland en op Mallorca, maar de roots van haar professionele carrière liggen in Amerika.

Ze werd al op 14-jarige leeftijd ontdekt door modellenbureau Ford Models, en groeide in de jaren die volgden uit tot een van de meest gewilde modellen ter wereld. Door haar uiterlijk werd ze ook vaak gevraagd voor rolletjes in videoclips en series. Haar werk als model is echter ook haar grootste bron van inkomsten, want ze is net zoals Katelyn Lordahl een zeer getalenteerd model, die weet hoe ze voor een camera moet poseren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)

Emily Ratajkowski neemt een douche

De succesvolle brunette deed het de afgelopen maanden vanwege haar zwangerschap wat rustiger aan, maar ze zit net zoals Gaby Blaaser niet stil terwijl ze geniet van het pre-moederschap. Emily plaatste regelmatig kiekjes op Instagram waarop ze laat zien dat vrouwen die in verwachting zijn er beeldschoon uit kunnen zien. Inmiddels is het topmodel weer aan het werk, en dat laat ze op spectaculaire wijze weten.

Op de onderstaande foto zien we het silhouet van Emily Ratajkowski terwijl ze onder de douche staat. Als er naar rechts wordt geswiped dan trakteert ze haar volgers op een video waarin ze onder de douche staat. Ze is duidelijk weer in topvorm, en klaar om de meest waanzinnige Instagram foto’s de wereld in te sturen. Emily werkt graag samen met dure modehuizen, en vice versa, want ze heeft het uiterlijk van een superster.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)