villa huren nederland emigreren
Living

Voor € 265.000 woon jij in deze villa met garage én zwembad

We kunnen heel goed begrijpen als je na deze frustrerende en tergend lange pandemie allesbehalve zin hebt om nog in Nederland te blijven wonen. Niet alleen lopen de gemoederen de laatste tijd hoog op in ons land, ook stijgen de huizenprijzen. Dus waarom zou je niet gewoon lekker emigreren en gaan wonen in een enorme villa?

villa huren nederland emigreren

We besloten eens te gaan zoeken naar de allerbeste deals voor huizen in het buitenland. Wat is de beste prijs-kwaliteitsverhouding die je kunt vinden als je op zoek bent naar een nieuwe toekomst buiten de grenzen? In Nederland ligt de prijs voor een gemiddeld huis rond de € 308.000. Maar wat als je dit vertaald naar een huis op een ander continent?

Gigantische Villa

Lijkt Zuid-Afrika je misschien iets? Dan hebben wij namelijk de perfecte kandidaat gevonden. Voor precies € 265.000 ben jij de eigenaar van deze prachtige ouderwetse villa. Het huis heeft een totaal woonoppervlak van 330m2. Daar krijg je ook nog 2.000m2 grond bij. Een aardige deal, vind je ook niet?

villa huren nederland emigreren

Maar daar houdt het nog niet op. Want met het geld wat je overhoudt kun je precies 5 auto’s kwijt in je garage. Helaas zijn hier geen foto’s van te vinden. Ook moet je rekening houden met enige kosten voor verbouwing. Het lijkt namelijk alsof het huis tientallen jaren stil heeft gestaan in de tijd.

villa huren nederland emigreren

villa huren nederland emigreren

Emigreren

En daar komt nog bovenop dat Zuid-Afrika een van de meest diverse en verbluffende landen ter wereld is. Er zijn maar weinig andere plaatsen waar de natuur zo’n grote rol speelt in de cultuur van een land, en waar je van zoveel schoonheid en wonderen op één plek kunt genieten.