ember mug 2 slimme mok
Tech

Nooit meer lauwe koffie met de slimme Ember Mug 2

Wie houdt er nou niet van een heerlijk stomend kopje koffie? Deze innovatieve mok houdt je drankje van de eerste slok tot de laatste druppel op de perfecte temperatuur, zodat je van elk moment kunt genieten. Als je bijvoorbeeld iemand bent die veel op kantoor of thuis werkt, is dit de perfecte oplossing. Nooit meer lauwe koffie

Ember Mug 2: hou je koffie warm

Even voor de context – mensen drinken al koffie sinds de 13e eeuw. Niet heel gek ook als je erover nadenkt, aangezien het alleen gemalen koffie en warm water is. En zoals we allemaal weten leven we in een tijd waarin technologische ontwikkelingen elkaar in razendsnel tempo opvolgen.

Het was dus een kwestie van tijd voordat er een koffiemok zou verschijnen die ervoor zorgt dat je bakkie pleur altijd de perfecte temperatuur heeft. Voor mensen zoals wij, die er even over doen om het op te drinken, is een slimme koffiemok dus een waardevolle aankoop. Maar wat krijg je precies als je deze mok besluit aan te schaffen? Wij hebben de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet.

ember mug 2 slimme mok

De voor- en nadelen van deze slimme mok

Laten we beginnen met het feit dat de Ember Mug 2 niet vaatwasbestendig is. Goed om te weten als je overweegt er een aan te schaffen. Een cool voordeel daarentegen is dat de mok volledig bestuurbaar is via een app op je telefoon. Zo kan je bijvoorbeeld de temperatuur van je drankje helemaal zelf instellen, maar ook de kleuren van de LED lichtjes veranderen.

Maar natuurlijk het grootste voordeel – je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je koffie koud wordt. En als echte workaholics klinkt dat als muziek in onze oren. De batterij van de mok gaat tussen de 80-90 minuten mee, dus je kan er heel wat kopjes koffie mee verorberen. Interesse in je eigen Ember Mug 2? Dat kost je €150,-. Niet heel goedkoop, maar de prijs voor het perfect warme drankje is wat ons betreft onbetaalbaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ember (@ember)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ember (@ember)