elon musk investeren cryptomunten
Geld & Carrière

De 3 cryptomunten waarin Elon Musk heeft geïnvesteerd

Elon Musk is een veelbesproken publiekelijk figuur. Vandaag werd bekend dat hij 14 miljoen dollar rijker is geworden nadat 100.000 Tesla’s heeft gekocht. Een mooie klapper binnen 24 uur. Dat hij investeert in crypto is ook al langer bekend. Zijn haat-liefde-relatie met cryptocurrency heeft namelijk een lange geschiedenis. Maar in welke coins heeft Musk precies geïnvesteerd?

Elon Musk en zijn crypto investeringen

Op Twitter onthulde hij dat hij in drie verschillende munten heeft geïnvesteerd. Veel mensen dachten dat hij ook in Shiba Inu investeerde, dit blijkt echter niet zo te zijn. Wellicht balen voor Musk, deze con steeg namelijk met 28 miljoen procent in een jaar.

Musk ontkrachte de roddels in de wandelgangen dat hij in Shiba investeerde. In oktober plaatste hij een foto van zijn nieuwe Shiba Inu-pup op Twitter en de koers ging meteen naar de maan. Nu laat Musk toch officieel weten dat hij niet in de munt heeft geïnvesteerd. Maar welke dan wel?

elon musk tweet cryptomunten

Elon Musk investeert in 3 cryptomunten

Uiteraard investeert Elon Musk, met zijn bedrijf Tesla, in Bitcoin. Dit liet hij eerder al weten. Op Twitter zegt hij dat hij uit nieuwsgierigheid in Bitcoin, Dogecoin en Ethereum heeft geïnvesteerd. Dat zijn de enige 3 munten laat hij aan de volgers weten. “Zoals ik eerder al gezegd heb: zet niet al je geld in op crypto. Echte waarde zit in het bouwen van producten en het leveren van diensten aan je medemensen. Niet in geld, in welke vorm dan ook.”

Bitcoin en Ethereum zijn de twee grootste spelers. De liefde voor Dogecoin komt vooral vanuit een parodie op andere munten. Zelf noemt Musk Dogecoin ‘de crypto van het volk’. Dit is de reden dat hij Doge besloot te steunen en te hypen. In welke coins zie jij de meeste potentie?

elon musk shiba munten