Ellemieke Vermolen na 12 jaar weer vrijgezel thumb
Women

Ellemieke Vermolen na 13 jaar weer vrijgezel

Voor de meeste mannen onder ons is Ellemieke Vermolen geen onbekende. In 2005 werd ze bekroond tot meest sexy vrouw van Nederland en hadden veel mannen een stiekeme crush op haar. Na een huwelijk van ruim 12 jaar met topkok Sergio Herman is Ellemieke vandaag de dag weer vrijgezel.

Ellemieke Vermolen weer vrijgezel

Ruim 13 jaar geleden kreeg ze een relatie met sterrenchef Sergio Herman, met wie ze in 2008 in het huwelijksbootje stapte. De twee kregen twee zoons en sindsdien bleef het eigenlijk vrij stil rondom Ellemieke.

Nu, 13 jaar later, is Ellemieke weer vrijgezel en staat ze weer volop in de spotlights. Het voormalige Max Models model mag op 44-jarige leeftijd dus weer de markt op. Wellicht kan ze onze Tinder dating hacks gebruiken, al vermoeden we dat Ellemieke geen moeite heeft een match te vinden.

Ellemieke Vermolen vrijgezel

Carrière Ellemieke Vermolen en verkozen tot meest sexy vrouw van Nederland

Voordat ze bij het grote publiek doorbrak had Ellemieke al een succesvolle modellen carrière. Zo verscheen ze in reclamespotjes van C&A en biermerk Amstel, maar werd pas echt bekend door haar rol als Bo Donkers in de soapserie Goudkust. Niet veel later presenteerde ze verschillende tv-programma’s.

In 2005 werd Ellemieke Vermolen door FHM verkozen tot de meest sexy vrouw van Nederland. Een jaar later had ze een kortstondige relatie met Jan Smit. Laatstgenoemde had de smaak trouwens aardig te pakken, want kort daarna deelde Jan ruim twee jaar de lakens met de nog altijd prachtige Yolanthe Cabau.

Media-aandacht

Sinds haar huwelijk met Sergio raakte ze redelijk op de achtergrond en was ze niet of nauwelijks meer in de media. Onze ervaring leert dat we de komende periode weer ongetwijfeld meer van Ellemieke Vermolen gaan zien en horen.

Ellemieke Vermolen na 12 jaar weer vrijgezel

Ellemieke Vermolen na 12 jaar weer vrijgezel

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gertjan Holleman (@gertjanholleman)