Women

Zangeres Elize ritst haar topje open en deelt de foto’s met volgers

Zangeres Elize fotos

Zangeres Elize is een mooie dame die we kennen van haar hits ‘Automatic’ en ‘Shake’, die in 2004 de Nederlandse hitlijsten veroverden. Het is al een tijdje rustig rond deze alleskunner, maar ze heeft absoluut niet stilgezeten. Na een uitstapje naar Amerika is ze alweer een tijdje terug in ons kikkerlandje, en ze vermaakt zichzelf hier prima. Zo was ze onlangs op de WONDR Experience te vinden, en trok voor de gelegenheid een opvallend topje aan.

Zangeres en actrice

Elize van der Horst, zoals ze voluit heet, ziet er na al die jaren nog steeds prachtig uit. De knappe zangeres komt uit een muzikale familie, maar weet ook hoe ze haar looks moet gebruiken om verbazing onder haar volgers te wekken. Haar zangtalent en sprankelende uitstraling heeft ervoor gezorgd dat ze meer dan eens de hitlijsten wist te bestormen, deze succesvolle combinatie zagen we eerder al bij zangeres Maan, die ook een traktatie is voor meerdere zintuigen.

De brunette is ook een getalenteerde presentatrice, en was in vele programma’s te zien. Zo presenteerde ze in 2007 een jaar lang de Kids Top 20, en presenteerde ze in 2008 het programma So You Think You Can Dance. Toen ze een jaar later naar Amerika vertrok voor een operatie besloot ze er te gaan wonen met haar toenmalige vriend, hij woont in Los Angeles, de megastad waar Summer Soderstrom ook woont en werkt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elize (@elizemusic)

Elize maakt een razendsnelle comeback op Instagram

Elize houdt wel van een feestje, en zingt dan zelf ook graag een paar liedjes. Ze was een aantal weken terug aanwezig in The Harbour Club, waar ze de microfoon ter hand nam. Haar zuivere stem kon op veel likes en reacties rekenen, waaronder dat van de talentvolle vechtsportster Miss Dynamite. Elize is duidelijk nog niet uitgezongen, want ze staat nog steeds op het podium.

Ze was recentelijk te vinden in de eerste ‘speeltuin voor volwassenen’, de WONDR Experience in Amsterdam. Ze had voor de gelegenheid een topje aangetrokken dat ook flink de aandacht heeft getrokken. Op de onderstaande foto zien we de zangeres in het felroze kledingstuk, en ze draagt een zonnebril om het plaatje compleet te maken. Elize is nog steeds een dame die alle spotlights naar zich toe weet te trekken, dus wellicht komt ze binnenkort met nieuwe muziek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elize (@elizemusic)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elize (@elizemusic)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elize (@elizemusic)