Women

Elettra Lamborghini is de Italiaanse vrouw van DJ Afrojack

Elettra Lamborghini vrouw DJ Afrojack

De Nederlandse DJ Afrojack is een uitgesproken liefhebber van het exclusieve automerk Lamborghini, maar zijn ultieme rit maakt hij zonder twijfel regelmatig op Elettra Lamborghini. Ze is zijn vrouw, en ze is de kleindochter van Ferruccio Lamborghini, de oprichter van het gelijknamige automerk. Ze heeft zelf ook een indrukwekkende carrière opgebouwd, want deze dame trapt het gas flink in als het gaat om haar loopbaan.

Vrouw van DJ Afrojack

Elettra Lamborghini is dan wel de kleindochter van de oprichter van automerk Lamborghini, ze was echter nooit van plan om op het geld van opa te teren, al zou ze dat makkelijk kunnen doen. Ze is net zo ondernemend als haar grootvader, en zit dus absoluut niet stil. De 27-jarige brunette is een veelzijdige en energieke dame die actief is op het gebied van mode, muziek, social media, en televisie.

De knappe vrouw van Nick van de Wall (zoals Afrojack echt heet) is zelf ook zeer actief in de muziekbranche. Ze werkte eerder samen met de Nederlandse Bizzey, en heeft ze een collab gedaan met internationale sterren, zoals latino-rapper Pitbull. Haar man is wereldberoemd als Afrojack behoort tot een van de meest succesvolle DJ’s ter wereld, en wordt wereldwijd geroemd en geprezen om zijn muziek.

Elettra Lamborghini heeft miljoenen volgers op Instagram

Naast het feit dat Elettra zingt en presenteert, is ze ook zeer actief als model. Ze plaatst regelmatig waanzinnig mooie foto’s op Instagram, die geliked worden door internationale sterren, maar ook door onze eigen Gaby Blaaser. De Italiaanse schone deed voordat ze Afrojack leerde kennen mee aan datingshows, maar sinds de twee in 2020 zijn getrouwd is ze juist degene die deze shows presenteert.

Zo is ze als presentatrice te zien in de Italiaanse versie van Ex On The Beach. In de Nederlandse versie zagen we eerder Lie Meurs voorbijkomen, maar dan als deelneemster. Elettra is dus op eigen houtje succesvol geworden, al werkt haar achternaam uiteraard wel in haar voordeel. Afrojack mag in zijn talentvolle handen knijpen met zo’n mooie dame naast zich, want ze is werkelijk een plaatje.