Women

Eleonora Incardona is de reden waarom wij van Italië houden

Eleonora Incardona

Italiaanse vrouwen belichamen al het moois dat Italië te bieden heeft. Ze stralen schoonheid, passie en temperament uit, en daar laten we ons graag door meeslepen. De prachtige Eleonora Incardona is exact wat we bedoelen als we het complete plaatje moeten omschrijven. Deze mooie dame is is adembenemend, jong, rijk, en een liefhebber van exclusieve horloges.

Private Watch Club

De 32-jarige Eleonora is een Italiaanse schone waar we graag wat extra aandacht aan besteden. We hebben een zwak voor dames uit Italië, daarom hebben we eerder Francesca Nardo op een voetstuk gezet. Eleonora is een liefhebber van exclusieve horloges, en heeft een succesvolle business in de in- en verkoop van horloges zoals Rolex. Op de website van Private Watch Club kun je de modellen zien die ze te koop aanbiedt.

Eleonora is dus niet alleen een prachtige dame die haar geld verdient met modellenwerk, ze is ook een zakenvrouw die aardig wat geld binnen weet te harken door te investeren in horloges. Daarnaast is de Italiaanse ook een invloedrijke influencer die een extraatje pakt met haar bezigheden op social-media. Ze zit dus goed in de slappe was, ook al lijken haar rokjes gekrompen.

Eleonora Incardona is een verrijking voor Instagram

Die korte rokjes staan haar echter uitstekend. Wellicht kan ze een keer ruilen met Claire Hogle, want ze hebben beiden een fantastisch figuur. Het mag duidelijk zijn dat er in Italië een hoop sexy en classy dames rondlopen. De knappe Eleonora behoort in ieder geval tot beide categorieën. We zien op haar Instagram-account dat ze ook van fashion houdt, en terecht, want deze dame maakt van elk kledingstuk haute-couture.

Wij vinden dat ze zonder moeite in ons rijtje met de mooiste brunettes past, want met haar lichaam en uitstraling is ze voor elke volger onweerstaanbaar, daar zullen haar 764K fans het ongetwijfeld mee eens zijn. Misschien moeten we binnenkort maar even naar Italië afreizen om deze mooie verschijning persoonlijk te bedanken voor het verrijken van onze tijdlijn. Misschien krijgen we dan meteen korting op een horloge.