elektrische fiets Z-triton
Tech

De ‘Z-Triton’ is een elektrische fiets, camper en boot in één

Bij Manly gaat ons hart sneller kloppen van de nieuwste gadgets. Daarom mochten we je deze niet onthouden! Mogen we je voorstellen aan de Z-Triton, een elektrische camper die dezelfde functies heeft van een huis, boot en fiets in één. Het amfibische voertuig is ontworpen voor uitstapjes diep in de natuur, of als we de studio Zeltini mogen geloven – ‘expedities rond de wereld’.

Duurzaam reizen met de Z-Triton

Het voertuig biedt plaats aan maximaal twee personen en is 3,6 meter lang, 1,2 meter breed en 1,55 meter hoog. Hoewel de Z-Triton zich nog in de prototype fase bevindt, is het internet er al gek op. Ontwerpstudio Zeltini heeft de Z-Triton al meerdere seizoenen getest op duurzaamheid en prestaties.

elektrische fiets Z-triton

En over duurzaamheid gesproken. De Z-Triton beschikt ook over een zonnepaneel. Op deze manier ben je altijd voorzien van genoeg stroom om stevig door te kunnen fietsen. De accu die in het voertuig zit heeft zelfs genoeg opslagruimte om je smartphone op te kunnen laden. Het ziet er naar uit dat dit multifunctionele reismiddel nog dit jaar op de markt gaat komen!

Elektrische fiets, boot en huis

Door de functies van een fiets, boot en huis te combineren is het blauw-oranje voertuig ideaal te besturen op zowel land als zee. De hybride camper heeft aan één kant een driewieler die kan worden opgevouwen om de overgang van land naar water mogelijk te maken. In het voertuig kunnen twee personen comfortabel slapen, waardoor zowel lange roadtrips als kortere uitstapjes mogelijk worden gemaakt.

Z-triton

Uitgerust met elektrische ondersteuning stelt het gebruikers in staat om stroom, verlichting, temperatuur en meer te regelen. de Letse studio zal binnenkort meer informatie vrijgeven over de beschikbaarheid en prijs. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het moment daar is!