Eiland te koop voor $85.000.000 op de Bahamas

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Altijd al een heel eiland in je bezit willen hebben? Voor 85 miljoen kan dat! Makelaar Knight Frank heeft namelijk een adembenemend eiland toegevoegd aan het assortiment. Het eiland beschikt over 5 huizen.

Het eiland was eigendom van miljardair Michael Dingman wie in Oktober overleed. Michael Dingman was internationaal investeerder en oud president van onder andere Time Warner en Ford.

Ook wel leuk om te weten is dat Johnny Depp één van de buren is die je cadeau krijgt bij dit eiland. Maar nog leuker misschien is het feit dat Big Major Cay om de hoek is. Deze plek staat bekend om de wilde varkens die hier op de stranden verblijven.

Eiland te koop voor 85.000.000 op de Bahamas 03 1

Eiland te koop voor 85.000.000 op de Bahamas 01

Eiland te koop voor 85.000.000 op de Bahamas 02

Jägermeister lanceert Limited Edition bruisbal cadeauset

Oorspronkelijk was Jägermeister bedoeld als een geneesmiddel. Het werd gebruikt tegen een hardnekkig kuchje tot en met problemen met de ingewanden. In Duitsland wordt...