eigen eiland malediven
Media

Eigen eiland met resort en vliegveld te koop op de Malediven

Is een eigen eiland jouw ultieme droomdoel? Met een eigen strand, een resort en zelfs een eigen privé vliegveld waar je jouw gasten kunt verwelkomen? Dan is dit jouw kans. Het eiland Funadhoo staat namelijk te koop. Je bent helaas niet de enige geïnteresseerde, want wie wil er nou geen eigen eiland?

Een eigen eiland op de Malediven

Bij (bijna) iedereen staat de Malediven wel op de bucketlist. De Malediven, officieel de Republiek der Maldiven, is een eilandengroep bestaande uit 1190 koraaleilanden, gegroepeerd in 26 atollen in de Indische Oceaan ten zuidwesten van India. En iedereen die er is geweest weet: dit is het ultieme paradijs.

Maar hoe tof zou het zijn om hier jouw eigen eiland te hebben? De Malediven bestaat uit duizenden verschillende eilanden. Nu is het jouw kans om een van die eilanden te bemachtigen. Met prachtig kristalhelder zeewater en het hele jaar lang zomerse temperaturen.

eiland_kopen

Fundhoo Island is een prachtig klein eilandje in de Raa Atol. Dit is alles wat je verwacht bij het idee van een eigen eiland. We hebben het hier over een van de kleinere eilanden, echter telt het in totaal alsnog ongeveer 680.000 vierkante meter. Genoeg plek om jouw eigen community te starten en al je vrienden uit te nodigen voor een strandfeest.

Unieke faciliteiten van het eiland

Op dit eiland ligt het Ifuru Resort. Op dit resort zijn maar liefst 150 luxe villa’s met beachview te vinden. Uiteraard heeft het resort ook een prachtig zwembad, een restaurant, een disco en een eigen vliegveld. Je moet er namelijk wel naartoe vliegen. Het vliegveld opende in 2015 en werkt helemaal naar behoren.

De hoofdstand van de Maleviven, Male, ligt op ongeveer 110 kilometer. In een half uurtje ben je op jouw eigen eiland vanaf deze stad. Met de speedboot doe je er ongeveer 3 uur over. Uiteraard zit er een prijskaartje aan dit eiland. Voor 60 miljoen euro ben jij de trotse bezitter. Bod doen? Zie hier de website van Private Islands Inc.

eiland_resort