Bev cocktail
Tech

Mix je eigen ultieme cocktails met Bev van Black & Decker

Black & Decker heeft onlangs op de Consumers Electronics Show (CES) bekend gemaakt dat het bedrijf een samenwerking aangaat met Bartesian, een innovatief bedrijf dat cocktailmachines maakt. Het resultaat van de samenwerking is Bev geworden. Een intelligente cocktail machine.

Bev van Black & Decker

Liefhebbers van cocktails zullen in de rij staan voor Bev van Black & Decker. De techniek achter deze machine is verbluffend, maar geniaal in zijn eenvoud. Er is plaats voor vijf verschillende soorten drank. Deze dranken worden door rietjes uit de flessen gezogen , dus ze hoeven niet ondersteboven worden gehangen.

Daarnaast is er plaats voor een fles (bruisend)water. Je plaatst dus de dranken voor je favoriete cocktails in de Bev en verder gaat alles geautomatiseerd. Er zijn pods voor de machine verkrijgbaar die de juiste ingrediënten voor een bepaalde cocktail bevatten. Deze plaats je in de machine, zoals je dat ook doet bij een Nespresso apparaat.

bev

Bev mixt jouw favoriete cocktail in 30 seconden

Je plaatst de voorgemengde pod in de machine en stelt daarna de sterkte van je drankje in. Het apparaat zal dan de juiste soorten drank via de rietjes opzuigen en dit mixen met de ingrediënten uit de pod. Dit hele proces duurt niet langer dan 30 seconden. Daarna giet de Bev als een geautomatiseerde barman het drankje in jouw glas.

De Bev heeft ook een functie waarmee je LED verlichting boven de flessen aan kunt zetten. Deze machine is een feestje voor op elk feestje. Als je geen zin hebt om je eigen cocktails te maken, dan kun je met een paar drukken op de knop voorzien zijn van jouw favoriete drankje. De Bev van Black & Decker is een must-have voor elke liefhebber van de gemixte drankjes