Eerste beelden Temptation Island VIPS beloven heftigste seizoen ooit

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

De eerste beelden van Temptation Island VIPS zijn verschenen en liefhebbers van de show komen volledig aan hun trekken. Het belooft namelijk het meest spectaculaire seizoen ooit te worden. Op de eerste beelden is al een woedende Rosanna te zien die in huilen uitbarst.

“Ik denk dat we sowieso de beste verleidsters hebben van alle seizoenen bij elkaar”. Met die woorden start de teaser video van het nieuwe seizoen Temptation Island VIPS. En als we onderstaande beelden mogen geloven belooft het een heftig seizoen te worden!

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....