Life

Een must-have voor elk kantoor: Deze interactieve voetbaltafel met 4K-display

Een must have voor elk kantoor Deze interactieve voetbaltafel met 4K display

Wie is de koning van het tafelvoetballen? Dit is heel vaak een grote strijd op het kantoor tijdens de vrijmibo. Maar wij hebben in ieder geval de ultieme koning onder de voetbaltafels gevonden. Dit is namelijk een 100% digitale en interactieve voetbaltafel met een 4k-display. Gelukkig is er nog wel iets nostalgisch aan deze voetbaltafel, de vertrouwde stangen zitten er nog wel op.

Hoe werkt het? Met dit prachtige scherm kun je jouw team personaliseren en zelfs je eigen tenue’s zelf samenstellen. Spelers komen op met namen die je zelf bedenkt en als je scoort is er zelfs een celebration. Ook een scheidsrechter is aanwezig om overtredingen te bestraffen. Hoe je overtredingen maakt is ons wel een raadsel,  hiervoor zullen we de tafelvoetbal maar eens moeten testen.

Deze tafels zijn gemaakt door een Duits bedrijf genaamd Realtime Department. Met prachtige software en uiterste precieze technologie maken zij de beste virtual reality games. Wat deze tafel kost is helaas nog niet bekend maar het zal een flink prijsje zijn. Tijd om de baas maar eens lief aan te kijken.