Een dame van plezier bestellen op het WK in Qatar kan gewoon in het stadion
Media

Een dame van plezier bestellen op het WK 2022 in Qatar kan gewoon in het stadion

Over drie jaar is het zover: het WK voetbal zal dan plaats vinden in Qatar. De afgelopen jaren zijn er al enorm veel schandalen uitgelekt. Bijvoorbeeld 16 van de 22 FIFA-bobo’s die het evenement hebben georganiseerd die zijn geschorst vanwege corruptie. Daarnaast zijn er bij de bouw van de stadions illegaal mensen ingezet en werknemers enorm uitgebuit.

We zijn enorm benieuwd hoe dit WK gaat verlopen en hoe de sfeer gaat zijn. De sfeer in de stadions waar helemaal geen ziel hangt en geen voetbalgeschiedenis plaats heeft gevonden. Het zijn allemaal gloednieuwe stadions die speciaal voor dit WK zijn gebouwd en daarna gewoon leeg zullen staan. Hoe ze al deze drama gaan compenseren? Met een wel hele bijzondere manier van voetbal kijken.

Tijdens WK’s zijn er natuurlijk een hoop mooie dames te vinden in de speelsteden. Waar we in eerste instantie dachten dat dit misschien wel een lastig ding zou worden in Qatar schijnt dit uiteindelijk helemaal geen probleem te worden. Er zijn namelijk kamers gebouwd in het Al-Bayt stadion in Al-Khor waar je een bed hebt staan. Zo kun je tijdens de wedstrijd je vriendin of een dame van plezier uitnodigen terwijl je met een schuin oog naar de wedstrijd kijkt. Bizar of geniaal? Oordeel zelf.