Brouwerij Hotel het Anker perfecte uitstapje
Travel

Een bier-weekend in dit Brouwerij Hotel is het perfecte uitstapje voor jou en je maten

In het land van speciaalbier vind je in Mechelen het enige brouwerij hotel van heel België. Bij brouwerij het Anker kun je in 3-sterren kwaliteit overnachten en alles wat met bier te maken heeft van dichtbij zien en nog veel belangrijker, proeven.

In dit hotel verblijf je in thema, heb je een goede ligging voor een leuke stedentrip, kun je een rondleiding krijgen in de brouwerij en rol je vanaf de bar zo je bed in. Als je liever wat sterkers hebt kun je ook de stokerij bezoeken. Allebei kan natuurlijk ook. Er zijn verschillende arrangementen bij je verblijf te boeken om een rondleiding door die brouwerij en stokerij te krijgen.

Gerechten uit de brasserie zijn deels bereid met bier! Je kan natuurlijk ook altijd gewoon een goed biertje naast je maaltijd nemen. De kamers in het hotel hebben een gaaf bier-thema design en zijn van alle gemakken voorzien. Ontbijten doe je met een fantastisch uitzicht op de brouwerij zelf.

Vanaf brouwerij hotel het Anker loop je in no-time naar het bruisende stadscentrum van Mechelen. Zowel de natuur als het stadshart zijn ideaal voor een gave en gezellige citytrip. Voor een gezellige tijd zit je in deze omgeving dus goed!

Je boekt een nacht in dit bijzondere hotel vanaf €115 per nacht. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Hieronder meer beeldmateriaal van het brouwerij hotel.

Brouwerij Hotel het Anker perfecte uitstapje 3

Brouwerij Hotel het Anker perfecte uitstapje 6

Brouwerij Hotel het Anker perfecte uitstapje 4

Brouwerij Hotel het Anker perfecte uitstapje 5

Brouwerij Hotel het Anker perfecte uitstapje 8

Brouwerij Hotel het Anker perfecte uitstapje

Brouwerij Hotel het Anker perfecte uitstapje 9

Brouwerij Hotel het Anker perfecte uitstapje 7