edge cabine verblijf
Travel

Geen hoogtevrees? Check deze brute “living-on-the-edge-cabine”

Heb jij geen last van hoogtevrees? Dan is deze creatie van de Iraanse architect Milad Eshtiyaghi misschien wel iets voor jouw volgende vakantiebestemming. Hij heeft namelijk een concept bedacht voor echte durfals. Dit prachtige verblijf voelt namelijk als een echte ‘cliffhanger’.

Living on the edge verblijf

Als jij wel last hebt van hoogtevrees dan raden we je aan om dit verblijf niet te boeken en gewoon iets normaals te zoeken. Dit zogenaamde A-Frame-verblijf is namelijk op grote hoogte. Het staat namelijk over de rand van een klif, op de plaats gehouden door vijf kabels met een mega treksterkte en een funderingsmast.

Ook heeft de architect een hangend transparant uitkijkplatform toegevoegd, inclusief ligbed en gezellige zithoek. Dit is nog lang niet het engste aan dit verblijf. Er is namelijk ook een schommel voor de echte held die nergens bang voor is.

Ongelofelijk interieur en eigen waterval

Van binnen is deze cabine net zo indrukwekkend als van buiten. De architect is volledig los gegaan met zijn wilde plannen. De afbeeldingen die hij heeft ontwikkeld doen je verbazen. Denk aan een soort loft die als kantoor dient en uitkijkt op de grote keuken en eetkamer. Het meest indrukwekkende is de badkamer die wordt gevoed door een eigen waterval. Daar kun je wel mee voor de dag komen.

Deze bijzondere creatie moet helaas nog ontwikkeld worden. Eshtiyagi heeft alle plannen klaar liggen en is helemaal klaar om het in praktijk te brengen. We hopen dat dit project echt te boeken is in de toekomst. Dit is toch het ultieme weekendje weg met jouw lief?

edge verlijf cabine

edge verlijf cabine 2