Easytoys
Life

De Easytoys-lovebox is het spannendste cadeau voor Valentijnsdag

De liefde mag worden gevierd, en dat mag best op een spannende manier worden gedaan. Je kunt een spannende valentijnsdate mooi afsluiten met een cadeau waar jullie het beiden warm van krijgen, en daar is de Easytoys-lovebox uiterst geschikt voor. Met dit cadeau kunnen jullie 14 dagen lang genieten van spannende artikelen. Wij gluren even mee naar de inhoud van deze erotische box.

Veertien dagen liefde

De liefde mag uiteraard elke dag worden gevierd en beoefend. Daarom lichten we regelmatig een artikel uit waarmee we tussen de lakens kunnen experimenteren. Zo behandelden we eerder een sextoy voor mannen, dat uiteraard ook gebruikt kan worden tijdens het liefdesspel van koppels. We hebben daar al eerder tips over gegeven in ons artikel over speeltjes en nieuwe standjes.

In dit geval presenteren we de Easytoys-lovebox, een spannende hartvormige doos waarin veertien vakjes zitten, voor veertien dagen experimenteren op seksueel gebied. In elk vakje zit een ‘speeltje van de dag’ waarmee jullie spannende handelingen kunnen uitvoeren tussen de lakens, of op de keukentafel, in de douche, etc. Deze lovebox is een opwindend en romantisch cadeau voor koppels.

Easytoys lovebox

SHOP NU VOOR 49,99

Easytoys-lovebox voor Valentijnsdag

Je kunt je geliefde met de Easytoys-lovebox verrassen op Valentijnsdag na een gezellig etentje of een romantische setting in de slaapkamer. De vakjes zitten vol met unieke speeltjes en accessoires voor een hete nacht in de koude februarimaand. Aan alle stimulaties is gedacht tijdens het samenstellen van deze box, dus voor hem én haar zitten er spannende cadeautjes in de raadselachtige vakjes.

De reviews van deze lovebox zijn veelbelovend. Het scoort 4,5 van de 5 sterren, dus gebruikers van dit valentijnscadeau zijn zeer tevreden. De kleur rood speelt de boventoon in deze doos, maar dat is logisch, want het is de kleur van de passie en de liefde. Sommige gebruikers konden niet wachten, en hebben alle 14 vakjes in één keer geopend en gebruikt, maar dat is uiteraard een persoonlijke keuze. Speciaal voor Valentijnsdag koop je deze box nu met maar liefst 38% korting.

easytoys lovebox aanbieding

SHOP NU VOOR 49,99