easyhotel actie amsterdam
Travel

Easyhotel bestaat 10 jaar en pakt uit met overnachtingen voor 10 euro

EasyHotel, ook wel bekend om hun ‘superbudget’ hotels, bestaat deze maand tien jaar in de Benelux. Om dit samen met zijn gasten te vieren heeft easyHotel een hele bijzondere actie opgezet. Je kunt namelijk voor 10 euro per nacht, per persoon in een van de easyHotels slapen. Het mooiste? Al deze hotel zijn te vinden op A-locaties. Perfect voor een mooie weekendtrip!

Budgettrips met Easyhotel

Bij easyHotel geloven ze dat een fijn verblijf niet gaat over de fancy giftshop in het hotel of over hoe uitgebreid het ontbijt is. Het gaat wél over lekker slapen, een perfecte douche, het beste van je dag maken en het creëren van memorabele momenten op bijzondere plekken.

Als gast zorg je zelf voor de beleving en heb je alleen een fijne slaapplek nodig. Als je dus op zoek bent naar een goedkope weekendtrip past dit hotel perfect bij jou. De hele maand oktober boek je Easyhotel’s grote Birthday Booking Deal, voor tien Euro per persoon per kamer, met de boekingscode HAPPYBIRTHDAY.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door easyHotel Benelux (@easyhotelbenelux)

Zeven toplocaties in de Benelux

De easyHotels in de Benelux kan je vinden in Amsterdam, Rotterdam, Zaandam, Den Haag, Brussel, Scheveningen en de meest recente werd in Maastricht geopend. Alle hotels zijn te vinden in het centrum, op A-locaties. In Amsterdam slaap je bijvoorbeeld midden in de gezellige de Pijp. Hierdoor creëer je mooie momenten op bijzondere plaatsen.

Deze hele maand boek je bij easyHotel Benelux voor tien Euro, per nacht, per persoon met de speciale boekingscode HAPPYBIRTHDAY. Het is het doel van easyHotel om na de pandemie iedereen een lekkere stedentrip te gunnen. Deze mooie actie kun je hier vinden!

easyhotel actie