Netflix

Earthquake Legendary op Netflix is een must-see comedy special

Earthquake Legendary Netflix

Dave Chappelle heeft zijn vierdelige comedyserie afgetrapt met Earthquake Legendary, die exclusief op Netflix wordt gestreamd. De Netflix-specials worden geregisseerd door Emmy en Grammy-winnaar Stan Lathan, waarbij de comedian aan het begin wordt geïntroduceerd door Dave Chappelle zelf.

Nathaniel Martin Stroman A.K.A. Earthquake

De eerste komiek die met de comedy-serie begint, is Nathaniel Martin Stroman, ook wel bekend als Earthquake, en geloof ons – als je fan bent van stand-up comedy, raden we je ten strengste aan om de set van Earthquake te gaan bekijken op Netflix.

De kans is groot dat je nog nooit van Earthquake hebt gehoord, maar dat is nu voorbij. Hoewel hij vooral bekend is in de Verenigde Staten, is hij naar onze mening een van de grappigste comedians is er op Netflix te vinden is. We bleven na de special achter met pijn in onze kaken van het lachen.

Earthquake Legendary netflix

Earthquake Legendary

In de comedy-special geeft Earthquake zijn mening over het gezegde ‘gezondheid is rijkdom’, prostaatonderzoeken, kinderen disciplineren en te lange begrafenissen van bekende sterren. Het enige nadeel van de special is het feit dat het slechts 36 minuten duurt.

Disclaimer: bereid je voor op veel grof en onfatsoenlijk taalgebruik. Zorg er dus voor dat iedereen die lichtgeraakt is of niet van grot taalgebruik houdt de kamer uit is. Earthquake is een gevestigde naam die al decennia lang aan de weg timmert, en dat is terug te zien in deze special. Zeker kijken dus!

De beste komedie op Netflix

Ben je net als ons fan van het genre komedie? Dan ben je hier aan het goede adres. Naast de beste komedie-films, schrijven we ook regelmatig over de grappigste stand-up comedians die er op de streamingdiensten te vinden zijn. Houdt de website dus goed in de gaten. Je kan ook eens één van deze artikelen lezen: