earth, resonance, microdosing, zakelijk, succes
Geld & Carrière

Earth Resonance: zakelijk en persoonlijk succes met microdosing

Microdosing, het innemen van een kleine hoeveelheid psychedelische middelen, is veel meer dan een trend. Duizenden Nederlanders hebben op zowel fysiek als mentaal vlak veel baat bij het microdoseren van Psilocybine (de werkende stof in truffels). Wat hierbij opvalt is dat veel succesvolle ondernemers fan zijn van microdoseren.

Wat is Microdosing?

Microdoseren van psilocybine is volledig legaal in Nederland. De psilocybine bevordert de persoonlijke transformatie. Het helpt onder andere een betere focus te hebben, positiever te denken, in het moment te leven en makkelijker in contact te komen met jezelf. Voor iedereen is er natuurlijk een andere achterliggende reden om te microdoseren.

Wil je meer weten over het gebruik en de effecten van Microdosing? Wij hebben in het wat is microdosing artikel uitvoerig beschreven wat Microdosing is en wat het zo effectief maakt.

Earth Resonance

De marktleider in Nederland is Earth Resonance. Zelf hebben wij ervaring met de producten van dit innovatieve bedrijf en zijn mega enthousiast over de resultaten. Een goede reden om Robert Nass, eigenaar van Earth Resonance, een aantal vragen te stellen over zijn bedrijf en de toekomst van microdosing.

robert, nass, earth, resonance
Robert Nass- Earth Resonance

Hoe is Earth Resonance ontstaan?

“De meeste mensen kunnen mij kennen van tv of radio en denken hierbij aan Bitcoin of investeren op de financiële markten als ze mijn naam horen. Na bijna 10 jaar intensief te hebben gehandeld was het eind 2017 voor mij tijd om met sabbatical te gaan.

In deze periode nam ik de tijd voor bezinning, waar ik heen wilde in het leven en dacht ik na over wat mij echt gelukkig maakte. Na de eerste periode van mijn carrière enkel uit eigen gewin te hebben gehandeld zocht ik naar een manier van ondernemen die de wereld goed zou doen.

Dit bracht mij in de richting van psychedelica, iets wat mij enorm interesseert. Ik zocht uit wie de spelers zijn in die wereld, waar het veld naartoe beweegt en wat dit voor de toekomst gaat betekenen. Ik zag dat er veel ruimte was voor verbetering en zette daarom Earth Resonance op.

Inmiddels zijn we marktleider op het gebied van microdoseren van Psilocybine. Earth Resonance is ontstaan met het doel wereldwijd op een natuurlijke wijze psychedelica toegankelijk te maken.

Onze filosofie is om op een natuurlijke wijze mensen in hun eigen kracht te zetten zonder dat hier farmaceutische toepassingen aan te pas komen. Weg van de industrieën van het synthetiseren, patenteren en monopoliseren door de farmaceuten.”

Merk je, tijdens deze pandemie, meer vraag naar jullie Microdosing producten?

“De komst van corona was voor ons een juist moment om Earth Resonance in de markt te zetten. De komst van dit virus bracht bij veel mensen hogere stress levels en depressie. Je merkt daarnaast dat mensen dit jaar meer open staan voor alternatieven en andere manieren van leven.

Waar elke adverteerder even op stand-by ging tijdens de eerste lockdown gingen wij in volle actie modus. Zoveel mogelijk mensen bereiken die wel een steuntje in de rug konden gebruiken. Ook een grote groep ondernemers leek op zoek naar alternatieve methodes, want wat hadden de oude manieren ze nou eigenlijk gebracht?

Dit jaar gaf ons een enorme kickstart en we zijn inmiddels enorm hard, op een organische manier, aan het groeien. We hebben veel terugkerende klanten en veel van hen laten mensen in hun omgeving kennis maken met microdosing, door de positieve resultaten die zij ervaren.”

Jullie bereiken een grote groep ondernemers. Waarom denk jij dat zij hier zoveel baat bij hebben microdoseren?

“Earth Resonance heeft een diverse klantengroep. Van de bakker op de hoek tot directieleden van bedrijven als Google, Uber en Netflix. Daarnaast heeft ook een grote groep succesvolle ondernemers de weg naar onze producten gevonden.

De redenen voor het gebruik van onze producten verschillen uiteraard per persoon. Toch zijn het vaak topbestuurders en succesvolle ondernemers die Earth Resonance gebruiken. Deze mensen microdoseren om dagelijkse bezigheden als observeren, analyseren en aansturen gemakkelijker te laten verlopen. ‘Met een frisse en creatieve blik kunnen opereren’ is dan ook het meest terugkomende argument van deze groep klanten voor het gebruik van onze producten.”

Wat is de tofste feedback die je hebt gekregen op jullie product?

“Een van onze klanten, een topondernemer, was zo tevreden met de resultaten dat hij een bijzonder voorstel deed. Hij had namelijk het idee om zijn twintig managers, die ieder weer honderden mensen aanstuurden, te introduceren bij Earth Resonance.

In het begin waren ze natuurlijk een beetje verbaasd dat hun werkgever met dit idee aan kwam zetten, maar na tekst en uitleg bleken ze er allemaal voor open te staan om een maandje te proberen. Inmiddels zijn ze allemaal al eens teruggekomen, ze zeggen enorm vooruit te zijn gegaan in de bedrijfsresultaten.”

Hoe kijk jij naar de toekomst van Microdosing op de werkvloer?

“Microdoseren zal steeds meer geaccepteerd worden op de werkvloer. Veel mensen zullen bijvoorbeeld kleine hoeveelheid psychedelica nemen ter vervanging van hun kopjes koffie. Feitelijk gezien is cafeïne ook een psychoactieve stof, enkel heeft deze als effect dat het stresshormonen als cortisol aanmaakt in het lichaam.

Dit brengt je lichaam in een stress stand en triggered het vecht en vlucht mechanisme. Dit mechanisme kan in bepaalde situaties goed werken, zoals wanneer je moet wegrennen tijdens een dreigende situatie maar zeker niet dag in dag uit op de werkvloer achter het bureau.

Zoals we het vroeger normaal vonden om te roken achter het bureau, zo vreemd zullen we ook terugkijken naar ons continue consumeren van koffie op een doorsnee werkdag.

Er zullen nieuwe gewoontes terugkomen, die eigenlijk al duizenden jaren worden geconsumeerd maar wij in de Westerse wereld het contact mee zijn verloren. Dit zijn bijvoorbeeld dan adaptogenen, nootropics maar ook zeker het microdoseren van psilocybine.”

Denk je dat Microdosing ooit een volledige vervanger zal zijn van huidige medicijnen?

“Depressies, burn-outs en andere stress gerelateerde klachten stijgen de pan uit. De urgentie voor microdoseren en ontstressen is hoger dan ooit. Mijn verwachting is dat microdosen binnen 5 jaar binnen het zorgpakket valt, en vele mensen de antidepressiva’s en andere stimulanten zullen laten liggen. Daarnaast denk ik dat mensen op de werkvloer kleine hoeveelheden psychedelica consumeren zonder dat hun collega’s het doorhebben. Ja, misschien in hun de goede werkprestaties haha.”

Je kunt bij Earth Resonance kiezen uit de Natural Psilocybe en de Lion’s Mane. De Natural Psilocybe bevat psilocybine en bevordert nieuwe neurale verbindingen en versnelt het leervermogen. Lion’s mane bevordert de aanmaak van nieuwe zenuw- en hersencellen waardoor het deze nieuwe verbindingen kan stabiliseren, de perfecte combinatie om je cognitieve vermogens voor de lange termijn te versterken.

Check Earth Resonance voor meer info

Earth, resonance, microdosing