EA bevestigd dat er een Sims 5 gaat komen met multiplayer functie
Tech

EA bevestigd dat er een Sims 5 gaat komen met multiplayer functie

Als wij aan onze jeugd denken dan is het spel The Sims een game die we grijs hebben gespeeld. En er is nu goed nieuws voor alle Sims fans, EA heeft namelijk bevestigd dat ze bezig zijn met een nieuwe Sims game. Dit zou betekenen dat The Sims 5 er eindelijk aan gaat komen.

De CEO van EA, Andrew Wilson, geeft aan dat ze bezig zijn met onderzoeken hoe ze deze nieuwe Sims game gaan insteken. Gamen is enorm veranderd de afgelopen jaren en daarom kijken ze naar nieuwe vormen om Sims te creëren. Hij geeft aan dat het idee van The Sims, het creëren van een eigen wereld natuurlijk wel hetzelfde zal blijven. Je eigen huis bouwen, een grote boodschap doen en stoute dingen doen met de buurvrouw zullen elementen zijn die er hopelijk in blijven. Maar wat is er nieuw? Wellicht tijd voor auto’s en een open wereld bijvoorbeeld?

Er gaan ook geruchten dat er meer competitie elementen in de game zullen terugkomen. Daarnaast zal er een multiplayer functie komen in de nieuwe game zodat je een Sims party met je vrienden kunt houden. Waar denk jij dat EA allemaal mee gaat komen? Stay tuned!