Tech

Deze e-bikes lease voor je minder dan 50 euro per maand

e-bike-lease-onder-50-euro-per-maand
(Foto: Freepik)

Wil je ook een e-bike, maar zijn ze te duur om aan te kunnen schaffen? Dan ben je vast nog niet bekend met de optie om een elektrische fiets te leasen. Voor 50 euro per maand kun je al shinen op een vlotte fiets met trapondersteuning.

Er zijn drie manieren waarop je een e-bike kunt aanschaffen, zonder in één keer de volle mep te hoeven betalen. Je kunt privé leasen, dan betaal je iedere maand een bepaald bedrag. Overtuig je werkgever om een fietsplan op te stellen om werknemers gezond te houden én het levert hen fiscaal voordeel op. Als laatste kun je je werkgever vragen om een e-bike te leasen vanuit je brutoloon. Dit geeft het belastingvoordelen en hoef jij minder te betalen.

Welke e-bikes kun je leasen onder de 50 euro?

Voor 50 euro kun je echt wel een kwalitatief goede én stijlvolle fiets scoren met een goede accu. We hebben de beste e-bikes voor je uitgezocht die je voor minder dan 50 euro kunt leasen. Laat staan als je het opgooit bij je werkgever.

Cortina E-U1

Op zoek naar een betaalbare leasefiets? Voor maximaal 40 euro per maand kun je al op een stijlvolle e-bike door de stad cruisen. De Cortina E-U1 stadsfiets is beschikbaar voor slechts € 38,81 per maand via het privé fietsplan.

Uitgerust met het H400-systeem van Bafang, marktleider in Europa op het gebied van e-bike motoren. Met een 250 watt motor in het voorwiel, is deze stadsfiets perfect voor dagelijkse ritjes naar school of werk.

e-bike-lease-onder-50-euro-per-maand-cortina
(Foto: Cortina)
SHOP NU VOOR 38,81 per maand

SPARTA C-READY FIT

Ook het gerenommeerde SPARTA geeft je een aantrekkelijke leaseoptie. De C-READY FIT geeft je een comfortabele zithouding en zo manoeuvreer je moeiteloos door elke bocht, terwijl de voorwielmotor en 7 versnellingen je over iedere brug en heuvel helpen.

De hydraulische schijfremmen en brede banden garanderen een veilige rit. En het beste deel? Voor slechts € 45,66 per maand lease je deze top e-bike voor 60 maanden!

e-bike-lease-onder-50-euro-per-maand-sparta
(Foto: Sparta)
SHOP NU VOOR 45,66 per maand

Giant TRIPLE X E-1

Nog een gemakkelijke en goede e-bike om te leasen is de Giant TRIPLE X E-1 voor zo’n € 46,80 per maand. Deze betrouwbare e-bike is ideaal voor dagelijks gebruik, of je nu naar de sportclub, werk, school of gewoon door de stad wilt cruisen.

Handigheidje is de dubbele standaard. Hierdoor kun je je elektrische fiets altijd stabiel parkeren, ook als deze zwaar bepakt is. Kies voor een van de vijf ondersteuningsstanden en ga zorgeloos op pad.

e-bike-lease-onder-50-euro-per-maand-giant
(Foto: Giant)
SHOP NU VOOR 46,80 per maand

Ouxi V9 Fatbike

Voor de avontuurlijke en stijlvolle fietser hebben we de Ecruiser V9 Fatbike, ook wel Ouxi V9 Fatbike genoemd. Deze robuuste e-bike heeft dikke banden, veel power en een vintage uitstraling. Geen helm of rijbewijs nodig en hij haalt gemakkelijk de toegestane 25 km/u.

De V9 Fatbike heeft een rijbereik tot 60 km en is voorzien van de nieuwste technologie, zoals remlichten en richtingaanwijzers. Wat je hiervoor betaald? Schrik niet. Want voor slechts € 31,15 lease je deze parel.

e-bike-lease-onder-50-euro-per-maand-ouxi-fatbike
(Foto: Ecruiser)
SHOP NU VOOR 31,15 per maand