Tech

Dyson slaat terug met de krachtigste robotstofzuiger ooit

Dyson krachtigste stofzuiger ooit

Stofzuigen is een van die taken waar de meeste mensen een hekel aan hebben. Maar wat als we je zouden vertellen dat Dyson nu een extreem krachtige robotstofzuiger op de markt heeft gebracht, waardoor het huis schoonhouden een stuk makkelijk wordt. Vuil en stof hebben geen schijn van kans meer met dit technische hoogstandje. Maak kennis met de nieuwe Dyson 360 Vis Nav.

Krachtigste robotstofzuiger ooit

Met de lancering van de Dyson 360 Vis Nav heeft Dyson zichzelf overtroffen. Deze robotstofzuiger wordt beweerd twee keer zo krachtig te zijn als elke andere robotstofzuiger die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Met een zuigkracht van minstens 12.000 Pa biedt de 360 Vis Nav een schoonmaakprestatie die vergelijkbaar is met die van Dyson’s draadloze stofzuigers.

Wat maakt de Dyson 360 Vis Nav zo speciaal? Allereerst heeft het een drievoudige borstel werking, waardoor het in staat is om alle soorten oppervlakken beter te reinigen dan bijvoorbeeld een robotstofzuiger van Aldi. Of je nu tapijt, laminaat of tegels hebt, deze robotstofzuiger is er klaar voor. Ook kan deze stofzuiger over objecten tot 2,1 centimeter heen. Dus als er iets op zijn pad komt, klimt hij er gewoon overheen en gaat door met schoonmaken!

Voor- en nadelen van de Dyson 360 Vis Nav

Een ander opvallend kenmerk van de Dyson 360 Vis Nav is de lange batterijduur. Deze robotstofzuiger kan maar liefst 50 minuten ononderbroken werken voordat hij terugkeert naar zijn oplaadstation. Dit betekent dat je een grote ruimte kunt schoonmaken zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen van de batterij.

Hoewel de Dyson 360 Vis Nav veel indrukwekkende functies heeft, zijn er ook enkele beperkingen. Bovendien kan deze robotstofzuiger niet dienen als dweil, een functie die vaak te vinden is op hoogwaardige producten. Een ander groot nadeel is de prijs. Je moet maar liefst 2200 euro neerleggen om gebruik te kunnen maken van dit hulpje in huis. Voor dit geld kan je misschien beter overwegen om een schoonmaker in dienst te nemen, of een goedkoper alternatief voor Dyson vinden.