Style

Dwayne ‘The Rock’ Johnson: Training, tequila, routine en vermogen

Dwayne The Rock Johnson training tequila routine vermogen

Dwayne ‘The Rock’ Johnson is één van de meest gedisciplineerde en succesvolste Hollywood-acteurs van dit moment. De ambities van Johnson kent geen grenzen, en hij werkt extreem hard om zijn doelen te bereiken. Hij is schatrijk, topfit, en heeft een indrukwekkend imperium om zichzelf heen gebouwd. Maar wat typeert The Rock nu echt?

The Rock’s dagelijkse bikkelharde training

Ondanks zijn drukke schema maakt The Rock dagelijks tijd vrij voor zijn bikkelharde training. De acteur houdt zichzelf aan een strikt regime, dat zowel zijn oefeningen als zijn dieet omvat. Ondanks dit regime zweert hij bij zijn bizarre en beruchte cheat meals. Aan het lichaam van de reus te zien heeft dat geen negatief effect.

Het gerucht gaat dat The Rock 18.000 kg aan fitnessapparatuur meeneemt als hij gaat reizen voor de opnames van een filmproductie. De sportieve toewijding van deze topacteur is fenomenaal en dwingt wereldwijd veel respect af. Hij staat regelmatig op de covers van fitnessbladen. Wil je ook trainen zoals Dwayne ‘The Rock’ Johnson? In het sportblad Men’s Health staat zijn volledige trainingsschema.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door therock (@therock)

Zijn succesvolle tequila en energiedrankje

The Rock heeft zijn eigen tequila merk genaamd ‘Teremana, wat ‘geest van de aarde’ betekent. Deze naam komt niet uit de lucht vallen. Zijn doel is om een eerlijke tequila te ontwikkelen die op een groene, en dus milieuvriendelijke manier wordt gemaakt. Het merk is een wereldwijd succes en is op dit moment het snelst groeiende tequila merk ter wereld. Zijn tequila is ook in Nederland te koop.

Naast zijn eigen tequila heeft The Rock ook een energiedrankje op de markt gebracht. Zoa Energy is een energiedrankje dat wordt omschreven als een ‘blikje met positieve energie’. Het merk is pas een jaar oud, maar begint de wereld van de energiedrankjes al te veroveren. Website Foodnavigator schreef een stuk over de snelle opkomst van Zoa Energy.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Teremana Tequila (@teremana)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ZOA ENERGY (@zoaenergy)

Zijn gedisciplineerde dagelijkse routine

Naast een succesvolle Hollywood-acteur met een overvolle agenda, is The Rock ook een topsporter. Hij heeft dus een strak schema, die hij strikt volgt. Net zoals Cristiano Ronaldo slaapt hij maar vier uur per nacht. Hij gaat om middernacht slapen en staat om 04:00 weer op om aan zijn dagelijkse routine te beginnen. Deze begint altijd met een trainsessie in zijn persoonlijke gym.

Als de middag aanbreekt dan gaat hij aan het werk. Dit kan filmshoot zijn, of andere zakelijke bezigheden, want hij zit nooit stil. Tussendoor werkt hij vijf maaltijden naar binnen, die per stuk minimaal 2000 calorieën bevatten. Ook als de avond aanbreekt weet de acteur tijd vrij te maken voor zijn familie, werk en uiteraard zijn trainingen. Dit gaat door tot middernacht, daarna herhaalt dit schema zich.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door therock (@therock)

Het bizarre vermogen van The Rock

The Rock is op dit moment één van de best betaalde acteurs ter wereld. Hij verdient talloze miljoenen met zijn films en weet ook miljoenen binnen te slepen met zijn tequila en energydrink. Daarnaast heeft hij ook een sportkledinglijn (Under Armor) die het nodige in het laatje brengt. Hij cash t ook met de series ‘Young Rock’ en ‘The Titan Games’. Hij heeft dus een prima inkomen, dat alleen maar toeneemt.

Volgens Forbes heeft Dwayne ‘The Rock’ Johnson een vermogen van 270 miljoen dollar. De 47 jarige acteur heeft twee jaar geleden een villa gekocht in de Amerikaanse staat Georgia en bezit meerdere luxueuze auto’s, en als klap op de vuurpijl heeft hij ook een privéjet met de waarde van 65 miljoen dollar. The Rock is het levende voorbeeld van het feit dat ambities, doorzettingsvermogen en hard werken loont.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken