Het duurste mondkapje ter wereld kost 1,5 miljoen dollar

Er is dit jaar een run op mondkapjes. In veel landen, zoals Spanje en Italië, moet je bijna dagelijks gebruik maken van een mondkapje. Die saaie blauwe wegwerp mondkapjes kunnen dan snel gaan vervelen.
Israelische juwelier Yvel heeft daarom een heel exclusief, en mega duur, mondkapje ontwikkeld.

Duurste mondkapje gemaakt van diamanten

Het mondkapje, of beter gezegd juweel, kost 1,5 miljoen dollar. Het duurste mondkapje is handgemaakt van goud en diamanten. Yvel heeft het masker speciaal ontworpen voor een onbekende klant uit Amerika. De klant had maar drie kleine eisen: het masker moest een N99 filter bevatten(hoogste veiligheid), aan het einde van het jaar klaar zijn en het duurste masker ter wereld worden.

Het extravagante masker is gemaakt van 18-karaat wit goud en afgemaakt met 3600 witte en zwarte diamanten. Uiteraard met een N99 filter voor de hoogste veiligheid. Door al deze materialen en eisen weegt het masker iets meer dan een halve kilo.

Zo ziet het duurste corona mondkapje ter wereld eruit

“Money maybe doesn’t buy everything, but if it can buy a very expensive COVID-19 mask and the guy wants to wear it and walk around and get the attention, he should be happy with that,” zegt Isaac Levy, eigenaar van Yvel. Of wij een mondkapje zouden kopen van zo’n bedrag weten we niet. Dat je er enorm mee opvalt is wel een zekerheidje.

Terwijl miljoenen mensen hun banen kwijtraken door het virus koopt iemand dus een masker van 1.5 miljoen. Iets wat bij veel mensen helemaal verkeerd valt. Bij de juwelier viel het idee wel in de smaak. Hij geeft aan dat hij hierdoor genoeg geld en werk heeft voor al z’n werknemers en daardoor kan overleven. Check voor meer info over dit masker het artikel van the New York Post.

Thuiswerk suit is perfect voor jouw zoom-meetings

Thuiswerken is er de laatste maanden langzaam ingeslopen. Zoom-meetings is het nieuwe vergaderen en de joggingbroek is de nieuwe pantalon. Tijdens een videocall bedachten...

Aldi verkoopt nu een super goedkope trainingsbank voor thuis

Aldi staat al enige tijd bekend om zijn betaalbare prijzen en geweldige deals. De retailgigant is nu begonnen met de verkoop van fitnessapparatuur voor...

Funda parel: chique villa inclusief eigen kroeg

Funda-en. Het is ons favoriete werkwoord. Lekker scrollen door het aanbod op de website, op zoek naar de allermooiste pareltjes. Het blijft vaak bij...