duurste-huizen-funda
Foto's: Funda
Funda

Dit zijn de absurde prijzen van de 5 duurste huizen op Funda

Als je ooit nieuwsgierig bent geweest naar het soort huizen waar de rijken en beroemdheden in Nederland wonen, dan is dit jouw kans om een kijkje te nemen. We hebben de 5 duurste huizen op Funda voor je op een rijtje gezet, variërend van een Rijksmonumentaal landhuis tot een high-tech kasteel. Laat je verrassen door de luxe en weelde die deze uitbundige woningen te bieden hebben.

5. Rijksmonumentaal landhuis – € 11.500.000

Het Rijksmonumentale landhuis ‘Hagheweyde‘ is een uniek pand gelegen in Warmond. Het landhuis heeft een oppervlakte van maar liefst 700 m² en is gebouwd in 1912. Het huis is van alle gemakken voorzien en heeft zelfs een binnenzwembad. Daarnaast is er een grote garage aanwezig, die plaats biedt aan meerdere auto’s. Het huis is omgeven door een prachtige tuin van 5.750 m², waardoor privacy is gegarandeerd.

rijksmonumentaal landhuis funda

4. Villa Klaverduyn – € 11.950.000

Dit landhuis is een unieke combinatie van natuur, luxe en comfort. De villa is gelegen in Wassenaar en heeft een oppervlakte van ca. 738 m². Het landhuis heeft een schitterende tuin van 3,14 hectare met een privé negen holes golfbaan, wat het geheel een exclusief tintje geeft. De villa is omringd door bos en duinen, wat zorgt voor een prachtige en rustige omgeving. Naast een zwembad beschikt het huis ook over een privé kravel tennisbaan, fitnessruimte, sauna en een partyruimte.

landhuis wassenaar funda

3. Kasteelvilla – € 14.000.000

Deze kasteelvilla is gelegen in het prachtige Bosch en Duin. De villa beschikt over zeven slaapkamers, een bar, een bioscoop en een garage voor acht auto’s. Het huis heeft daarnaast een prachtige tuin van 8.030 m², inclusief een zwembad en een wellnessruimte!

kasteelvilla funda

2. Landgoed Blankenburg – € 16.000.000

Dit gigantische landgoed uit de achttiende eeuw is gelegen in Wassenaar en biedt een woonoppervlak van ca. 1.128 m². Het landgoed heeft een gigantisch oppervlakte van ca. 41.064 m². Het huis beschikt over een indrukwekkende kelder van ca. 108 m², een prachtige tuin en diverse bijgebouwen.

duur landgoed funda

1. Hightech kasteel – € 18.000.000

Het duurste huis op Funda is dit hightech kasteel in Bosch en Duin. Deze villa heeft een oppervlakte van bijna 1.900 m² en is van alle gemakken voorzien. Het huis beschikt over een grote fitnesszaal, een wellnessruimte, een gigantisch zwembad en een luxe bioscoop. Daarnaast heeft het huis een prachtige wijnkelder en een garage van ca. 214 m², die plaats biedt aan ca. 10 auto’s. Het huis is voorzien van een lift, waardoor alle verdiepingen gemakkelijk bereikbaar zijn.

duurste villa funda

gigantisch zwembad duurste huis funda

prachtige keuken landhuis wassenaar

buitenzwembad landhuis funda

gigantische tuin kasteelvilla

duurste huizen funda

omgeving landgoed blankenburg

gigantisch landgoed funda entree duurste villa funda

zwembad duurste villa