Trainen en bier tanken kan nu tegelijk met dit dumbbel bierglas 1
Food & Drinks

Trainen en bier tanken kan nu tegelijk met dit dumbbel bierglas

Het leven draait om de juiste balans. Na een goede workout is het tijd voor een goed koud glas bier. Wij denken dat dit een hele goede manier is om door het leven te gaan. Maar tegenwoordig kun je de balans nog beter bewaken. Met dit dumbbel bierglas kun je namelijk tanken en trainen gelijk, dat is pure winst!

Dit mooie bierglas is namelijk gemaakt in de vorm van een dumbbel. In het glas past ongeveer 768 millimeter van jouw favoriete drankje. Dit kan bier zijn, maar je kunt het natuurlijk ook met een ander drankje vullen. Hoe meer je drinkt hoe lichter het gewicht zal worden. Daarom is het goed om de dumbbel constant goed bij te vullen.

Deze geniale uitvinding kost 30 dollar, maar dan ben je wel de man. Je krijgt twee glazen per bestelling dus je kunt ook samen met je beste vriend of vriendin trainen. Er is ook een prominente uitvoering bedacht voor de golfers onder ons. In dit glas zit een houder voor je golfbal. Zo kun je drinken zonder dat je je golfbal vast hoeft te houden, makkelijker zal het leven niet worden.

Wil jij deze glazen bestellen zodat je straks weer helemaal de man bent in de gym of op de driving range? Of gebruik je ze liever voor je eigen homeworkouts? Je kunt ze hier bestellen. Zet die gele rakkers maar alvast koud. Proost!

Trainen en bier tanken kan nu tegelijk met dit dumbbel bierglas