Duinrell naturistendag: in je blote bips van de glijbaan!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Altijd al een keer zonder badpak of zwembroek van de Cannon ball naar beneden willen glijden? Zet dan vooral een grote cirkel in je agenda rondom 16 december. Je kan die dag namelijk ongegeneerd in je blote gat van de waterglijbanen af!

Het Tikibad in attractiepark Duinrell is dan namelijk gereserveerd voor de naturisten onder ons. De organisatie ‘NFN Open en Bloot’ heeft deze dag mede mogelijk gemaakt. Op 16 december hebben zij het hele tropische zwembad afgehuurd.

Op de dag zelf ben je vanaf half 3 van harte welkom om in je nakie van de glijbanen af te glijden! Volgens NFN is dit de leukste traditie van het jaar en daar twijfelen we geen seconde aan.

We weten namelijk allemaal dat je op je blote bips toch net ff wat harder gaat…

3241412

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....