seahorse villa dubai onder water
Living

Droomhuis: luxueuze villa op zee met uitzicht op Dubai

Dubai en luxe gaan hand in hand met elkaar. Het land staat bekend om de meest bizarre creaties en het feit dat the sky letterlijk the limit is. Deze extreem luxe villa, met drie verdiepingen, is daar het perfecte voorbeeld van. Het is namelijk niet zomaar een villa, het is een woning midden op zee, waarvan een deel onder water staat. Een soort aquarium om in te wonen. 

Luxe villa in Dubai

Deze villa, genaamd de Seahorse Villa, heeft drie verdiepingen, waarvan één daarvan volledig onder water staat. Hierdoor heb je een schitterende view en woon je in een soort aquarium. De woning ligt afgemeerd rond de World Island, dit zijn kunstmatig gemaakte eilanden vernoemd naar verschillende namen. Dit huis ligt in de buurt van Nederland, Zweden en Duitsland. Heimwee zul je dus niet snel krijgen.

De woning heeft in totaal 380 vierkante meter aan woonruimte. Er is dus genoeg plek voor jou, je familie en wat gasten. De villa is van alle luxe voorzien. Vanuit de onderste verdieping heb je een schitterend zicht op de azuurblauwe zee van Dubai. Je kunt hier zelfs vissen spotten tijdens het chillen. Dubai is officieel op een ander level.

seahorse villa dubai water
Droomhuis met een flik prijskaartje

De middelste en bovenste verdiepingen liggen op en boven zeeniveau. Op de middelste verdieping vind je de woonruimte, die grenst aan een ruime eetruimte. Wil je even wat kleur pakken? Er is ook een verschuifbare muur, deze geeft je toegang tot het zonnedek.

Op de bovenste verdieping heb je een prachtig terras inclusief loungebank, een jacuzzi, mini bar en een buitenkeuken. Je kunt hier heerlijk chillen met vrienden of familie. De woning biedt genoeg privacy en rust en is geschikt om even te ontsnappen aan het drukke leven. In totaal willen ze 131 van dit soort villa’s maken. Geïnteresseerd? Voor $2.990.506 is dit droomhuis van jou.