dubai, duurste, villa
Living

Zwitserse familie schaft duurste huis van Dubai aan

Een Zwitserse familie, woonachtig in Monaco, kocht afgelopen maand het duurste huis van Dubai. De villa, met de bijnaam ONE100, is daarmee het duurst verkochte vastgoed van de Verenigde Arabische Emiraten. Naast deze villa kreeg de familie er een Ferrari 599 GTO, Rolls-Royce Wraith en Harley-Davidson bij.

Duurste villa van Dubai

De woning ligt in de bekende Palm Jumeirah in Dubai. Met 1300 vierkante meter aan woonoppervlak heeft deze familie genoeg ruimte voor neefjes, nichtjes, tantes en ooms. Het woonoppervlak is verdeeld over drie verdiepingen en is van alle luxe voorzien.

Denk aan een prachtig buitenzwembad met schitterend bioscoopscherm, zodat je vanuit je zwembad jouw favo serie kunt bekijken. Waarom ook niet? Daarnaast is er een mooie dining area te vinden waar je diners voor de hele familie plus aanhang kunt geven. De luxe woonkamer heeft een prachtig uitzicht en veel licht door de ramen die van vloer tot plafond zijn doorgetrokken.

Duba duurste villa

Extreme luxe

Het ontbreek letterlijk aan niets. De villa heeft ook een moderne spa- en fittnesruimte, drie (!!) binnen-en buitenbioscopen, drie keukens, een VIP-suite, vier grote suites, een woning voor de chauffeur, acht badkamers en een jacuzzi op het dak. Luxer ga je het niet vinden.

Managing Director van Sotheby’s International Realty zegt zelf: “Deze villa is de duurste residentiële deal die dit jaar is gesloten, wat ons laat zien dat de markt voor luxe onroerend goed in een stijgende lijn zit”. Zin om lekker weg te dromen? Bekijk de video hieronder: