Drive to Survive, Netflix
Editor's Pick

Netflix geeft groen licht aan Drive to Survive seizoen 4

Formula 1: Drive to Survive seizoen 3 is vanaf 19 maart te streamen op Netflix. Het concept van de documentairereeks doet het blijkbaar fantastisch op de streamingdienst. Na de eerste drie seizoenen komt het mediabedrijf nu namelijk met de aankondiging voor een vierde seizoen.

Drive to Survive seizoen 4

De documentaireserie weet op een spannende wijze nieuwe fans warm te maken voor Formule 1. Inmiddels is de serie zelfs zo razend populair dat het vierde seizoen nu al is goedgekeurd door Netflix, terwijl het derde seizoen nog niet eens is te zien op de Amerikaanse streamingdienst.

De serie toont de kijkers namelijk een unieke kijk achter de schermen. Van alle 1-coureurs van 2021 tot hun coaches en sponsoren tot mensen die aan de racewagens meehelpen; bij de wereld van Formule 1 zijn ongelooflijk veel mensen betrokken. Seizoen 3 zal het veelbewogen jaar van 2020 laten zien.

Drive to Survive, Netflix

Inclusief Max Verstappen

Bekende gezichten die we voorbij zullen zien racen zijn onder meer Louis Hamilton en onze ‘Hollandse trots’ Max Verstappen. We zien benieuwd of Max vanaf maart weer overwinningen aan zijn indrukwekkende lijst gaat toevoegen. De serie scoort een 8,6 op IMDb.

Het derde seizoen van Drive to Survive zal op 19 maart verschijnen op de streamingdienst, waarbij een vergrootglas wordt gelegd op het weerzinwekkende Formule 1 seizoen van 2020. Bekijk hieronder alvast de explosieve teaser van seizoen 3:

Benieuwd naar de nieuwe vriendin van Max Verstappen? Klik dan hier!