Drive to Survive Seizoen 3, Netflix
Film & Serie

Nieuw op Netflix: Drive to Survive Seizoen 3

Na maanden van wachten is het eindelijk zo ver: Formula One: Drive to Survive seizoen 3 is vanaf nu te streamen op Netflix. Inmiddels is de documentairereeks zelfs zo razend populair dat het vierde seizoen nu al is goedgekeurd door de Amerikaanse streamingdienst. Het seizoen van 2020 was een bijzonder en bewogen seizoen voor de Formule 1 racesport. Wat onder het vergrootglas wordt gelegd kunnen we nu ontdekken in de serie.

Drive to Survive Seizoen 3

De docuserie weet op een leuke manier nieuwe fans warm te maken voor de Formule 1 autosport. Het concept van de serie doet het blijkbaar supergoed op de bekende streamingdienst. Het derde seizoen is nog maar net te bewonderen, terwijl Netflix nu al groen licht geeft voor een vierde seizoen.

Deze serie toont kijkers unieke beelden van achter de schermen. Van coureurs van 2020 tot hun coaches en sponsoren tot mensen die aan de racewagens meehelpen; in de wereld van Formule 1 zijn ongelooflijk veel mensen betrokken. Het derde seizoen zit boordevol spektakel.

Drive to Survive Seizoen 3, Netflix

Zonder Max Verstappen

2020 was een bizar jaar, ook in de wereld van de Formule 1. In dit nieuwe seizoen komen alle hoogte- en dieptepunten voorbij, zoals de ruzie bij Ferrari en de levensgevaarlijke crash van Romain Grosjean. Gelukkig neemt dit niet de overhand. We zien namelijk veel humor terug in dit seizoen.

Helaas moeten we het wel doen zonder de actie van Max Verstappen in Drive to Survive seizoen 3. De publiekslieveling Günther Steiner is er natuurlijk weer bij. De teambaas van Haas neemt geen blad voor de mond. In de onderstaande trailer kun je zien dat hij daar gewoon mee doorgaat.