Drink jij alleen maar baco’s? Belgisch café wil dit weekend 1000 liter rum-cola omzetten!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Café de Piraat bestaat vijf jaar! Dat betekent natuurlijk dat het tijd is voor een feestje! Dat je daar nog nooit geweest bent geweest is logisch, aangezien het café zich bevindt in België. Maar dit weekend zou ik daar toch echt verandering in brengen! Het cafe wil namelijk 1000 liter rum-cola gaan omzetten. 

Het idee is om de grootste hoeveelheid baco ter wereld in één weekend te verkopen. Daarmee willen ze een record vestigen, maar een wereldrecord is niet perse nodig.

Drink jij alleen maar bacos Belgisch cafe wil dit weekend 1000 liter rum cola omzetten

1000 liter

1000 liter rum! Dat zijn 200 flessen Bacardi en wel 800 flessen cola. Met andere woorden, de grote baas van deze tent kan zijn borst nat maken als het gaat om de inkopen. Reden genoeg voor een tripje naar België.

Het adres is Hoogstraat 7-8, 8810 Lichtervelde. Check hier gelijk de Facebook-pagina van het café om je aan te melden!

Jägermeister lanceert Limited Edition bruisbal cadeauset

Oorspronkelijk was Jägermeister bedoeld als een geneesmiddel. Het werd gebruikt tegen een hardnekkig kuchje tot en met problemen met de ingewanden. In Duitsland wordt...