drijvende suite pearlsuite
Tech

Vergeet die luxe villa: deze drijvende suite is veel leuker

Lazzarini is een naam die je misschien wel erkend. Dit bedrijf wordt normaliter geassocieerd met waterscooters. Toch hebben ze besloten hun portfolio uit te breiden, zodat meer mensen van de natuur kunnen genieten. Het technologische hoogstandje Pearlsuite is hun nieuwste aanwinst.

Pearlsuite vol met technologie

Deze opvallende drijvende suite is ontworpen voor het ultieme comfort. Het biedt 22 m2 aan binnenruimte met een buitenterras. In het interieur zit een keken, toiletruimte en een transformeerbare slaapkamer/studio. Deze eenvoudig te bouwen pods kunnen een unieke aanvulling zijn op zowel bestaande als toekomstige badplaatsen.

Ook kan de suite worden uitgerust met een elektrische motor, waardoor de pods zelfs kunnen varen op basis van een geavanceerd GPS-systeem en automatische piloot-functies. Een leuke bijkomstigheid is dat de pods 100% emissievrij zijn, zonder ook maar enige ecologische voetafdruk.

Hypermoderne drijvende suite

De 100% op zonne-energie werkende pods zorgen voor airconditioning, verlichting, koelkast aandrijving en andere apparaten door simpelweg zelf de energie te produceren die nodig is. Ook hebben de ontwerpers van de Pearlsuite gezorgd voor extra opslag in de romp, net als extra stroombronnen.

Het idee dat je de oceaan slechts van een grote afstand kan bewonderen, is vanaf binnenkort verleden tijd. Wel moeten we erbij zeggen dat de aanschaf van een Pearlsuite allesbehalve goedkoop is. Voor de pod zelf betaal je namelijk al snel zo’n €274.000, terwijl de basisversies beginnen bij €45.000.

drijvende suite pearlsuite4

drijvende suite pearlsuite2

drijvende suite pearlsuite1

Gadgets & technologie

Ben je toch op zoek naar een iets goedkoper alternatief? Dan kan je altijd nog kiezen voor deze opblaasbare jacuzzi voor zes personen. Hoewel je bij deze gadget niet het comfort van de Pearlsuite tot je beschikking hebt, is het toch een leuk hebbedingetje voor deze zomer.

Lees ook eens een van onze andere artikelen: