Drie sneakers die je zowel in de gym als casual kan dragen

Lees verder na de advertentie

Wanneer je in de gym spieren staat te kweken heb je sportieve schoenen nodig die je goed ondersteunen. Wanneer je weer naar buiten loopt wil je er goed uitzien. Bij deze sportieve sneakers gaan functionaliteit en schoonheid samen. 

Nike Air Max Sequent 4.5

Deze strakke sneakers zijn hardloopschoenen van Nike. Ze zijn gemaakt in de kwaliteit die je van Nike kan verwachten en hebben flexgroeven in de zool en een verstevigde hiel voor de beste ondersteuning. Deze schoenen helpen je performance en staan daarnaast ook nog eens goed.

Adidas Questar Ride

Ze zijn gemaakt om bij elke stap die je zet demping te bieden en zijn licht maar robuust. Met de Adidas Questar ride kan je hardlopen, maar deze sneakers zijn ook geschikt voor andere sporten.

Lees verder na de advertentie

Het bovenwerk is gemaakt van mesh zodat je voeten ook wat lucht krijgen tijdens je workout. En bijkomend voordeel is natuurlijk dat je ze dankzij het gave design na het sporten gewoon aan kan houden. De ideale combinatie van functie en stijl.

Puma Xcelerator

Comfort, ondersteuning, pasvorm en stijl: deze sport sneakers hebben het allemaal. De Puma Xcelerator sneakers zijn door Puma geoptimaliseerd met de nieuwste technologieën om zo veel mogelijk comfort te bieden en je prestatie te boosten waar je dat nodig hebt.

Dat allemaal in een strakke, moderne stijl. Als deze toffe sneakers bij jouw persoonlijke stijl passen heb je een nieuwe parel ontdekt.

Lees verder na de advertentie

Ontvang de nieuwste artikelen rechtstreeks in je inbox