Drankreep: chocolade gevuld met Jack Daniel’s Whiskey

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Goed nieuws voor liefhebbers van whiskey en chocola. Het chocolademerk Goldkenn is namelijk een samenwerking aangegaan met Jack Daniel’s en hebben het beste van beide werelden gecombineerd: Zwitserse chocolade gevuld met vloeibare Jack Daniel’s whiskey. Jummie!

En met de feestdagen in het verschiet is dit misschien wel de beste snack die je in huis kan halen. De luxueuze chocoladedoosjes zijn in Nederland via Snoepdiscounter te bestellen. Wij kunnen hier wel een kilootje van op!

Drankreep Chocolade gevuld met Jack Daniels Whiskey 00

Drankreep Chocolade gevuld met Jack Daniels Whiskey 02

Drankreep Chocolade gevuld met Jack Daniels Whiskey 01

Drankreep Chocolade gevuld met Jack Daniels Whiskey 04

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....