Drama compleet: Renault F1 truck crasht in Hongarije

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Amper een dag nadat Nico Hulkenberg zijn eerst podiumplek ooit verspeelde door zijn wagen in de muur te parkeren, is het drama voor Renault F1 nu helemaal compleet. Een truck van het Renualt Formule 1 team is gecrasht in Hongarije.

Het zat Renault gisteren tijdens de Duitse Grand Prix op de Hockenheimring al niet mee. Eerst blies Ricciardo zijn motor op en vervolgens vergooide Nico Hulkenberg zijn allereerste podiumplek ooit. Een DNF voor beide coureurs dus.

En om zout in de wonden te strooien verscheen er vandaag op Reddit een plaatje van een Renault F1 truck die ergens in Hongarije door de vangrail is gevlogen. Volgens Hongaarse nieuwsbronnen is de bestuurder van de truck ongedeerd.

Drama compleet Renault F1 truck crasht in Hongarije full

Wat de truck vervoerde is nog onbekend, maar het is voor het toch al ongelukkige Renault F1 team te hopen dat er geen dure onderdelen of misschien zelfs een auto in staat.

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....