Living

Drake zet zijn absurde villa in Beverly Hills te koop voor $88 miljoen

drake villa beverly hills

Drake, de bekende Canadese rapper, heeft onlangs zijn luxueuze landhuis in Beverly Hills te koop gezet voor het indrukwekkende bedrag van $88 miljoen. Dit enorme prijskaartje is een stijging van $13 miljoen ten opzichte van wat hij er oorspronkelijk voor betaalde. Laten we eens kijken naar de pracht en praal van dit opmerkelijke landgoed.

Een opmerkelijke investering

In februari 2022 kocht Drake dit landhuis van niemand minder dan Robbie Williams voor het aanzienlijke bedrag van $75 miljoen. Williams zelf had het in 2015 voor $32 miljoen gekocht. Als Drake zijn villa verkoopt voor de gevraagde prijs, zal het de duurste woningverkoop van dat jaar in Zuid-Californië zijn. De prijsstijging wordt voornamelijk toegeschreven aan het feit dat Drake er heeft gewoond, en niet zozeer aan renovaties of verbeteringen die hij heeft aangebracht.

Het landhuis strekt zich uit over bijna 2300m² en is gelegen op een terrein van 19,75 hectare. Met 10 prachtige slaapkamers en 22 badkamers biedt dit landgoed een overvloed aan ruimte en comfort. Wat je met zoveel slaapkamers moet doen, vragen wij ons ook af. Het interieur van het huis is echter wel redelijk neutraal gehouden. Een wijnkelder, fitnessruimte en lift zijn enkele van de extra voorzieningen die het landhuis te bieden heeft.

villa drake

Buitenvoorzieningen voor entertainment

Het landgoed van Drake is natuurlijk perfect uitgerust voor vermaak. Een tennisbaan, een zwembad met een buitenkeuken bieden alle mogelijkheden voor de grote feesten waar Drake om bekend staat. Een opvallend kenmerk van het landgoed is de “verborgen” boomgaard, die een vleugje landelijke charme toevoegt aan deze villa van Drake. Drake kocht eerder de duurste sneaker ooit. Misschien dat deze schoen ook wel in deze villa staat!

Het landhuis, oorspronkelijk gebouwd in de late jaren 1990, is ontworpen in opdracht van Armand Marciano, medeoprichter van Guess. De combinatie van stijlvol design en luxueuze voorzieningen maakt dit landhuis tot een echt meesterwerk. Maar blijkbaar heeft Drake toch genoeg gezien, en wil hij het huis na een jaartje voor een monsterbedrag weer van de hand doen. Dit astronomische bedrag is komt geeneens in de buurt bij de duurste huizen op Funda.

wijnkelder villa drake slaapkamer villa drake drake landhuis te koop drake gigantische villa