teaser don't look up netflix
Film & Serie

Netflix deelt eerste trailer van Don’t Look Up met sterrencast

Netflix heeft zojuist de eerste teaser uitgebracht voor de film Don’t Look Up. Deze film, met extreem goede cast, gaat over een komeet die op weg is naar de aarde. Twee astronomen, gespeeld door Leonardo di Caprio en Jennifer Lawrence, ontdekken dit probleem maar niemand wil er naar luisteren. Wil Leo hiermee een ander probleem aankaarten?

Don’t Look Up: beste cast ooit?

Wat direct opvalt is de extreem goede cast. Denk aan Leonardo di Caprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Meryl Streep, Timothée Chalamet en Cate Blanchett. We weten niet hoe Netflix dit heeft geflikt, maar een betere cast hebben we nog nooit gezien. Is dit meteen ook de duurste cast ooit?

De film is geregisseerd en geschreven door Adam McKay, die je kunt kennen van de films include Anchorman, Step Brothers, and The Big Short. Don’t Look Up heeft dus alle ingrediënten in huis om een monsterhit te worden. De eerste teaser belooft in ieder geval veel goeds.

don't look up trailer teaser netflix

Netflix gooit eerste teaser online

De eerste teaser ziet er in ieder geval goed uit. Als je The Big Short hebt gezien doet het meteen denken aan een aantal facetten uit die film. De stijl van filmen en humor komt ook overeen. Waar we ook naar uitkijken is de rol van Jonah Hill als irritante zoon van directrice Meryl Streep.

De film zal eerst op 10 december in de bioscopen verschijnen, daarna zal Don’t Look Up op 24 december op Netflix te bewonderen zijn. Tot die tijd moeten we het doen met deze eerste trailer: