Food & Drinks

Honger op de boot? Domino’s bezorgt pizza’s via waterscooter

domino's pizza bezorgen boot

Domino’s introduceert bezorging op en rondom het water en zoekt bezorgers die op jetski’s hun pizza’s wilt bezorgen. De pizzaketen start eind deze maand een pilot met bezorging op waterscooters. Wij lusten wel een pizza terwijl we relaxen op de Amsterdamse grachten, dus hier willen we meer van weten. De pilot start namelijk in onze hoofdstad.

Domino’s gaat bezorgen met waterscooters

De lente is aangebroken, en iedereen gaat weer met hun bootjes het water op. Domino’s wil op een innovatieve manier blijven bezorgen en probeert regelmatig een manier te vinden om dit te optimaliseren. Ze hebben al eerder een pilot met een drone gedaan, maar daar konden ze geen deeg van maken. Nu heel Nederland weer naar buiten gaat wilt de pizzaketen ook bezorging op het water aanbieden, binnen 20 minuten.

Manon Stoutjesdijk is PR specialist bij Domino’s. “De Amsterdamse grachten zijn bij uitstek de plek om te testen of bezorging met waterscooters werkt” aldus Stoutjesdijk. Ze streven ernaar om de pizza binnen twintig minuten op de gewenste locatie te krijgen. Dus als je lekker aan het dobberen bent dan hoef je niet aan wal om een pizza aan te pakken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ParraTV (@parratv)

Pilot in Amsterdam

Amsterdam gaat dus de eerste locatie worden waar Domino’s op het water pizza’s gaat bezorgen. De eerste bezorgingen zullen aan het einde van deze maand plaatsvinden. Stoutjesdijk denkt dat de grootste uitdaging zit in het extra stukje teamwork dat ze van hun bezorgers gaan vragen. “Naast de winkel en bezorgfiets, gaat de pizza nu ook het water op, dat vraagt om een extra flexibiliteit van onze bezorgers”.

Als je geïnteresseerd bent in deze vacature dan kun je op de site van Domino’s solliciteren. De sollicitatieprocedure loopt t/m 22 april. De pizzaketen stelt het op prijs als je enige ervaring met een waterscooter hebt, maar het is geen vereiste. Dus als je deze zomer lekker wilt racen op het water en tegelijkertijd geld wilt verdienen, dan kun je je nu aanmelden.

domino's2.0