Doctor Strange in the Multiverse of Madness 1
Film & Serie

Doctor Strange in the Multiverse of Madness vandaag te zien op Disney+

Vanaf vandaag kan je Benedict Cumberbatch bewonderen in Doctor Strange in the Multiverse of Madness op Disney+. De acteur trekt wederom zijn vliegende cape aan in deze nieuwste aanwinst van het Marvel Cinematic Universe. We hebben er lang op moeten wachten, maar vandaag is het eindelijk zover.

The Multiverse of Madness

In de film zal Elizabeth Olsen in haar rol als Wanda ook een grote rol spelen. In de film leert de superheld een nieuw persoon met krachten kennen, namelijk America Chavez. Maar wie is ze? En wat doet ze in zijn wereld? Er staat overduidelijk veel op het spel.

De premisse van de film luidt als volgt: “Om een wereld te herstellen waarin alles verandert, zoekt Strange hulp bij zijn bondgenoot Wong, de Sorcerer Supreme, en de machtigste Scarlet Witch van de Avengers, Wanda. Maar er doemt een verschrikkelijke dreiging op over de mensheid.”

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Marvel films en series

En daarmee is Doctor Strange de nieuwste film van Marvel. Dat betekent echter niet dat er nog veel meer is om naar uit te kijken. De eerstvolgende film die op de planning staat is Thor: Love and Thunder, die volgende maand al in première zal gaan.

Maar er is nog meer: niet lang daarna mogen we in augustus gaan genieten van She-Hulk: Attorney at Law. Kortom, Marvel zit niet stil, en daar mogen alle fans met volle teugen van meegenieten. Ga jij the Multiverse of Madness vandaag bekijken? Wij in ieder geval wel.

De beste Marvel films op Disney+

Wekelijks schrijven wij over de nieuwste en beste films en series die gaan uitkomen op de verschillende streamingdiensten, waaronder Disney+. Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste kijktips? Houdt onze website dan goed in de gaten, of lees eens één van de onderstaande artikelen: