Film & Serie

Doctor Strange Multiverse Of Madness trailer ziet er gruwelijk uit

Doctor Strange Multiverse of Madness

Over iets minder dan een maand is het eindelijk zover – de release van de film Doctor Strange Multiverse of Madness. Om die mijlpaal te vieren heeft Marvel een nieuwe teaser trailer uitgebracht, en wij konden niet enthousiaster zijn. In dit artikel duiken we dieper in op de beelden die verschenen zijn.

Doctor Strange Multiverse Of Madness

De trailer van een minuut bevat onder andere beelden van wat lijkt een zombie-versie te zijn van zowel Doctor Strange als Wanda Maximoff. Ook zien we een glimp van een zogenaamde ‘Evil Doctor Strange’ en zijn derde oog. De film is geregisseerd door Sam Raimi, die we onder andere kennen van de Spiderman films.

Ook zijn er hoofdrollen weggelegd voor Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stuhlbarg en natuurlijk Benedict Cumberbatch. De film zal voor het eerst te zien zijn in de Verenigde Staten op 6 mei. Wanneer de film in Nederland gaat uitkomen blijft vooralsnog onduidelijk.

Doctor Strange Multiverse of Madness

Doctor Strange Multiverse Of Madness zal de eerste Marvel Cinematic Universe film van 2022 worden. Daaropvolgend zal Thor: Love and Thunder op 8 juli verschijnen en Black Panther: Wakanda Forever op 11 november 2022. Ook zullen er verschillende series gereleased worden op Disney+.

Nieuwe films & series op Netflix

Benedict Cumberbatch (The Power of the Dog) heeft de afgelopen jaren bewezen één van de beste acteurs van het moment te zijn. Nog meer reden om uit te kijken naar de nieuwe Doctor Strange film. Als je opzoek bent naar meer inspiratie op het gebied van films en series, houdt onze website dan goed in de gaten.

Of je kan één van onze andere artikelen op het gebied van films en series eens lezen: