doctor strange multiverse of madness
Film & Serie

Doctor Strange in the Multiverse of Madness: releasedatum op Disney+ bekend

Goed nieuws. Fans kunnen binnenkort Doctor Strange in the Multiverse of Madness herbeleven (of voor het eerst bekijken) vanuit het comfort van hun eigen huis. Disney heeft vandaag aangekondigd dat de nieuwste film met Benedict Cumberbatch in de hoofdrol binnenkort op Disney+ zal verschijnen.

Releasedatum Doctor Strange

Dat Doctor Strange in the Multiverse of Madness naar de streamingdienst zou komen was allang bekend. Het was alleen nog de vraag hoe lang het zou gaan duren. Gelukkig voor ons heeft Disney de officiële releasedatum bekend gemaakt: later deze maand is de Marvel-film al on demand te zien.

En die datum is 22 juni. Iedereen die de film nog niet heeft kunnen bekijken (of gewoon geen fan is van bioscopen), hoeft nog maar even te wachten. Als we kijken naar de recensies is dat wachten zeker de moeite waard. Net als het eerste deel krijgt ook de tweede film lovende reacties.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Om je geheugen een beetje op te frissen is dit de premisse: “Om een wereld te herstellen waarin alles verandert, zoekt Strange hulp bij zijn bondgenoot Wong, de Sorcerer Supreme, en de machtigste Scarlet Witch van de Avengers, Wanda. Maar er doemt een verschrikkelijke dreiging op over de mensheid.”

Ook maken we in de nieuwe film kennis met een nieuwe superheld: America Chavez. Door de grote dreiging die over de wereld hangt zoekt Doctor Strange hulp. Hij komt in zijn zoektocht uit bij Wanda. In de film zal zijn avontuur hem naar alle uithoeken van de multiverse brengen.

Nieuwe films en series

Als je geen zin hebt om nog weken te wachten op Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ben je bij ons aan het goede adres. Wekelijks schrijven wij over de beste films en series die uit gaan komen op de meest populaire streamingdiensten. Lees daarom ook eens één van deze artikelen:

doctor-strange-in-the-multiverse-of-madness