Dochter Sylvester Stallone zet de bloemetjes buiten

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Als je ons tig jaar geleden had gevraagd of actiefilm-held Sylvester Stallone met zijn scheve mond ooit een knappe dochter zou krijgen, hadden we volmondig nee geantwoord. Maar niets is minder waar. De inmiddels 20-jarige Sistine Rose Stallone is namelijk prima opgedroogd!

Zonder scheve mond, maar met wel een leuk koppie heeft ze haar genen overduidelijke niet van haar vader geërfd. Met haar goede lijf schitterde ze in meerdere van de bekende Love Magazine advent video’s.

Maar of papa Stallone daar net zo blij om is als wij is nog maar de vraag…

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....