Dit wil je hebben: een barbecue voor aan je balkon!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Er zijn maar weinig dingen beter dan op een warme zomerdag onder het genot van een ijskoud biertje een lekker stukje vlees op de barbecue gooien. Maar wat nou als je geen ruimte hebt voor een barbecue? Dan is dit dé oplossing: een barbecue die je aan je balkon kunt hangen!

De Balcony Barbecue heeft een afmeting van 58 bij 19 centimeter en biedt dus genoeg ruimte om je favoriete vleeslappen en spiesjes op te grillen. Met een gewicht van slechts 5 kg is de Balcony Barbecue tevens makkelijk te monteren en weer los te halen.

Wat houtskool erin, een koud drankje erbij en je bent klaar voor een perfecte zomeravond. Hebben? Je bestelt ‘m hier voor nog geen 50 piek.

hebben een barbecue voor aan je balkon 01

hebben een barbecue voor aan je balkon 02

hebben een barbecue voor aan je balkon

hebben een barbecue voor aan je balkon 03

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....