Dit park heeft maar liefst 14 Real Life Mario Kart banen

We hebben allemaal Mario Kart gespeeld vroeger. Vooral de avondjes met vrienden, elkaar proberen te verslaan, zijn unieke momenten. Hoe tof zou het zijn als je dit in het echt kon doen? Dit is wat ze ook in Amerika dachten. En sinds vorig jaar is dit eindelijk in real life mogelijk bij Branson Track.

De Niagara Speedway van Branson Track werd vorig jaar namelijk namelijk geopend. Ze begonnen met slechts één baantje maar daar komt nu verandering in. Branson Track heeft veertien banen gemaakt waar jij met je vrienden op kunt racen. Een garantie voor mooie momenten en een ultiem vriendenuitje.

Kruip in de huid van Mario, Luigi of Toad. Je kunt voor de volledige experience proberen wat bananen mee te smokkelen om te gooien. Dit wordt helaas wel afgeraden door Branson Track.

Dit toffe park ligt in het midden van Amerika, in het prachtige plaatsje Branson. Ben je dus in Amerika dan is dit zeker een plaats om op de bucketlist te zetten. De vetste banen zijn de Wild Woody, The Lumberjack, Road Course Track en de Heavy Metal High Rise. Bij al deze banen voel het alsof je echt in het spel zit. Tegen wie wil jij racen?