Dit is ’s werelds snelste botsauto en die gaat 160 km/u

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Colin Furze is een beetje de Willie Wortel van deze tijd. Hij bouwt de meest krankzinnige dingen en weet ons elke keer weer te verassen met iets nieuws. Zo bouwde hij vorig jaar nog een 360 graden schommel in zijn achtertuin, ditmaal is het een botsauto die maar liefst 160 kilometer per uur gaat!

Botsauto met 160 paarden

Ruim 160 kilometer per uur is echt waanzinnig snel voor een botsautootje. Maar goed, dit soort krankzinnige dingen kan je dan ook rustig aan Colin overlaten. Wat betreft de rappe vierwieler: hij is voorzien van een 600cc sports bike motor.

Het was volgens Colin een beetje geknutsel om de motor in het chassis van de botsauto te krijgen, maar het resultaat mag er wezen. En met de topsnelheid van ruim 160 kilometer per uur pakt hij een officieel Guinness World Record.

Stiekem zouden wij wel een ritje in dit ding willen maken. Wat jij?

Meer wheels zien? Check deze dikke Audi RS7-R van ABT!

Funda parel: chique villa inclusief eigen kroeg

Funda-en. Het is ons favoriete werkwoord. Lekker scrollen door het aanbod op de website, op zoek naar de allermooiste pareltjes. Het blijft vaak bij...

Dit zijn de 7 duurste Whisky’s ooit verkocht

Iedereen met een beetje intelligentie en gezond verstand weet dat whisky de beste uitvinding is sinds vuur. Het kalmeert de geest, ontspant het lichaam...