Dit is hoe reizen in Elon Musks hyperloop er uit komt te zien 2
Life

Dit is hoe reizen in Elon Musk’s hyperloop er uit komt te zien

Elon Musk is de visionair van onze tijd. Hij is natuurlijk druk bezig met Tesla, maar daarnaast heeft hij wilde plannen met SpaceX. En als je Elon een beetje volgt weet je dat zijn plannen bijna altijd werkelijkheid worden. Hij is met SpaceX bezig met een hyperloop. In samenwerking met onder andere de TU Delft is deze hyperloop al een lange tijd in ontwikkeling.

Wanneer de Hyperloop eindelijk up en running zal zijn blijft nog een raadsel. Inmiddels is er wel al een duidelijk beeld hoe de capsules er uit komen te zien. Dit is de toekomst van het nieuwe reizen. De TU Delft is momenteel in competitie om het definitieve ontwerp te creëren, ze zitten namelijk in een jaarlijkse Hyperloop Pod competitie.

Het idee van SpaceX is het terugbrengen van de lange reistijden. Deze manier van reizen moet in de toekomst zelfs vliegen kunnen vervangen. Tussen Amsterdam en Parijs zou het bijvoorbeeld minder dan een half uur tijd kosten om te reizen met deze Hyperloop. Met de bijzondere techniek halen deze vormen van transport maar liefst 1000 km/u. Bekijk hieronder het ontwerp van de Hyperloop.

Dit is hoe reizen in Elon Musks hyperloop er uit komt te zien 1

Dit is hoe reizen in Elon Musks hyperloop er uit komt te zien 2

Dit is hoe reizen in Elon Musks hyperloop er uit komt te zien 3

Dit is hoe reizen in Elon Musks hyperloop er uit komt te zien 4

Dit is hoe reizen in Elon Musks hyperloop er uit komt te zien 5

Dit is hoe reizen in Elon Musks hyperloop er uit komt te zien 6

Dit is hoe reizen in Elon Musks hyperloop er uit komt te zien 7

Dit is hoe reizen in Elon Musks hyperloop er uit komt te zien 8